Véleményeteket kérném, hogy vajon a férjmnek van oka megharagudni?
3 gyerekes anyuka vagyok, a férjem 6- 18-ig dolgozik,kőműves. Valamelyik nap azon kellett vitázni,hogy tojásrántottát csináltam vacsira,és neki nem csináltam,mert azt külön kell neki,mert erősen szereti,a gyerekek miatt meg nem csinálhatom erősre. (ő bele főzve szereti az erősen,nem csak rá rakva) Mondtam neki,hogy csináljon már magának. Ezen megaragudott.A hagymát megpucoltam neki mert az utálja csinálni. Azt mondta hogy ez nem nagy kérés tőle,és ezt is magának kell megcsinálnia.Én fürdetek 2 gyereket én etetek 2 gyereket, a 3. már 8 éves önálló csak azért.Az összes házimunkát én csinálom.Ő amikor hazaér leül a géphez, megfürdik,tv-t néz. A boltba szokott elmenni,mert én nem birok napközben a gyerekek miatt.
Nagy kérés volt tőlem,hogy csináljon magának vacsit? Meg,hogy a munkás,betonos bakancsát a garázsba vesse le mert annyi kosz le hullik rőla ,hogy akár ne is takarítsak. Ez sem tetszett neki. Kérdezzetek nyugondtan.
szia!
Írtad , hogy lehet kérdezni... Ha nem veszed személyeskedésnek , a férjed írt be ide a mai napon? (nem tréfából kérem)
12 óra kőművesmunka után az ember szeretne enni vmit.Ha már azu asszonyka otthon van. Ezt meg kell értened.
A nők sokszor sosem éhesek igazán és nehezen értik meg, hogy egy éhes férfi fáradt és éhes, nem zud türelmes lenni. Így működnek. Ne adj rántottát, főzz egy nagy fazék pörköltet, adagold ki, és ha nem tudsz főzni, olvassz ki neki egyet puha kenyérrel. Ezt sztem akárhányszor megeszik. Adj levest lehetőleg minden nap, ez a munka nagyon kiszedi az ember erejét.Muszáj főtt ételt ennie legalább este. Értetek dolgozik ennyit gondolom. Az apám kőműves, és én volt mikor úgy dolgoztam, hogy 12 órában teljesen kimerítettem magam. Nö vagyok és akkor értettem meg, ennyi munka után hidd el, nincs az embernek humora arról vitázni, hogy kinek van igaza. Csináld meg neki, ha fáradt is vagy, hidd el, meg fogja hálálni. Elhiszem hogy sok a munkád és elfáradsz, de más a munkahelyen a hülye főnökkel, kpollégákkal, feszít a határidő, szar az anyag, esik az eső, fizikailag is nehéz. Panaszkodd ki magad a barátnőidnek, vagy az anyádnak, de tőle ne várd, hogy igazat adjon. Kár lenne elrontani azt a kis időt. Érts meg te őt, megéri, hidd el. Abban az állapotban ő úgysem tud megérteni, de ha jóllakott megfürdött kipihente magát, akkor eszébe fog jutni, hogy te mennyit dolgozol és fáradsz érte.És hálás lesz, és így jó. Fölösleges veszekedni, semmi haszna.
Férjen bele neked még öt perc érte.Fürödjenek együtt a gyerekek egy kádban, te csak fület mosol.
szia!
Első vagyok. Indoklom , hogy miért kérdezem. Mert itt van egy kérdés, ami pont az ellenkezőjére kérdez rá. Ott a férj azt kérdezi, hogy túl nagy kérés-e hogy a felesége a 3 hós gyermekük mellett estére vacsit csináljon neki , illetve fürdővízet. Nem fejtem ki mit válaszoltam , de itt rögtön "rádtámadnak" ; holott szerintem most pont a Te kedvességeden , gondoskodásodon lenne a hangsúly, hogy teszel-veszel (sokszor helyette is) És igazad van. Megcsináltad a kaját. Istenem , pont nem így szereti... Hát csináljon jobbat , ha tud:)))
Lehet hogy félreértem az előző választ, de én írtam ide följebb, és semmiképp se támadásnak vedd! Azért írom, hogy szebb napotok legyen! én elhiszem h sokat dolgozol, de hidd el reménytelen ezt este megérteni. Azért írom, mert én is dolgoztam úgy. Az ember nincs abban az állapotban.
Ezért melletted állok, és azt javaslom, ne keresd az igazságot! Szervezd meg, hogy te is ki tudj néha kapcsolódni, és ilyenből meg ne csinálj veszekedést! Tett egy rosszkedvű megjegyzést, fáradt volt éhes volt, engedd el a füled mellett! Nem kell mindent meghallani. Vannak fontosabb dolgok. (Én nőként is elvárnám hasonló helyzetben, hogy egy kicsit körbeugráljanak este.)
Szóval, ügyes vagy sokat dolgozol, nincs igaza, de nem kell neki tudnia :) Hadd örüljön hogy szereted! Nem olyan nagy fáradtság. Vele is kell törődni, hová tűnik másképp a szerelem..:) 43/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!