Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Felesleges reménykednem? Nem?

Felesleges reménykednem? Nem?

Figyelt kérdés
van egy srác akit szeretek, elvileg ő is engem. de az elején elég rosszul kezdtünk. tehát hogy leakart feküdni velem. amit én persze nem akarok még. és ez mind szépen le volt irva a naplómba( tudom nemkéne naplóba ilyent írni, megnántam vagy 1000* ) és anya elolvasta. persze megkaptam az oktatást hogy a fiú csak azt akarja.. lehet hogy igaza van.. de azóta ezt már a sráccal megbeszéltük. és télleg szeretem. de anyum mondanomsem kell hogy nem bírja azután amit a naplómba látott. ráadásul a szüleim a szüleivel sincsennek nagyon jóba. szerintetek valahogy meglhetne oldani ezt? ugy meg nem kaarom hogy titokban járjak a sráccal, mert elöbb vagy utobb kifog derülni, és csak mégjobban nem fogják bírni:/
2011. szept. 21. 17:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

utolsó: NEM AKART MEGERŐSZAKŐSZAKOLNI!

a megerőszakolás és a lekartvelem feküdni között nagyon nagy a külömbség. és mint már mondtam: felfogta hogy nemfogok!

2011. szept. 23. 19:12
 12/12 anonim ***** válasza:

Bocs, akkor csak lefektetni akart.

(Most itt állnál terhesen)

Szóval hallgassál anyádra,

mert fiúból még rengeteg lesz...

2011. szept. 24. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!