Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vetesse el a lányom a gyerekét...

Vetesse el a lányom a gyerekét 22 évesen se munkahely se iskola a fiút se szeretné maga melett tudni vagy sem?

Figyelt kérdés
Nekem egy nagy problémám van, ezzel kapcsolatos a kérdésem, a nagylányom 22éves terhes lett véletlen a barátjától velünk lakik albérletbe, se iskolája se munkahelye segélyből él nem akarja se a fiúval összekötni az életét se elvetetni a babát 7. hétbe van mit tegyek kitenni nem akarom szerintem felelőtlenség megszülni ő egyedülálló anya akar lenni és segélyekből felnevelni a gyereket. Mi nem akarjuk veszélyeztetni a többi gyerekünket azzal h ide szül az albérletbe és netán így mi is utcára kerülünk mit tegyek? Sajnos elég felelőtlen a lányunk de már titokba utánna járt milyen állami segítségeket kap mert szerinte egyedül több mindenre jut elköltözni nem akar Mit tegyek?
2011. szept. 21. 11:13
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
54%

A helyedben szégyellném magam, hogy ilyen gyereket bírtam nevelni. Ha az én lányom volna, hát alaposan megtépném. Még hogy segélyből felnevelni, hol él ez a kis liba, már ne is haragudj ? Igazából szerencsétlen kisbabát sajnálom a legjobban, mert vagy halálra van ítélve, vagy a legjobban akkor járhatna, ha valami értelmes pár örökbe tudná fogadni. Egy barátnőm is így tett, örökbe adta a kisfiát, mert 19 évesen volt annyi agya, hogy belássa, nem tudja egyedül normális körülmények között felnevelni, és megölni sem akarta. Így sem volt neki könnyű, de nyugodtabban alszik tudván, hogy a kicsi boldog és szerető család veszi körül.

Az mondjuk becsülendő, hogy legalább fel akarná nevelni a leány, de könyörgöm, szálljon már le a földre... Gondolod, hogy ha eddig nem sikerült neki, nem érdekelte, akkor majd most felelősségteljes lesz, és tenni is fog azért, hogy legyen jövőjük ?

2011. szept. 21. 11:39
 22/64 anonim válasza:
46%
Ha tényleg felfogta, hogy milyen körülmények között kell majd felnevelnie, és így is meg akarja tartani, akkor azt tiszteletben kell tartani. Szerintem.
2011. szept. 21. 11:40
 23/64 anonim ***** válasza:
44%

[link]

egy vallomás egy lánytól aki túlélte az abortuszt.....

2011. szept. 21. 11:40
 24/64 anonim ***** válasza:
80%
A gyerek apja tud róla? Mért nem dolgozott a lányod, ha már befejezte a sulit? Mennyire tudnál neki segíteni?Te még dolgozol? Segélyre nem alapozhatja a baba eltartását, nem kapna annyi pénzt ami fedezné a kiadásait. Eltudtatok egyáltalán beszélgetni erről komolyan?
2011. szept. 21. 11:43
 25/64 anonim ***** válasza:
59%
Lányod egy hülye pixcsa! Annak bezzeg utána tud nézni mi jár... Véletlenül pedig nem lehet teherbe esni, az csak Szűz Máriának sikerült az is több mint 2000 évvel ezelőtt.
2011. szept. 21. 11:44
 26/64 anonim válasza:
59%

Vetesse el!!!

Ahogy elmondtad, kb havi 40 000 Ft-ot fog kapni 3 évig.

Ebből nem tud venni szinte semmit. Se babakocsit, alíg néhány ruhát, pelenka havi 10 000. Gyógyszerek a babának hasfájósság ellen, stb..

Csak ezt a listát mutasd meg a lányodnak, amit kell venni a babavárás előtt:

kiságy

matrac

pelenkázó asztal

kiskád

ágynemű és huzat

légzésfigyelő

ruhák: bodyk, rugdalózók, pulcsik, nacik, zoknik, hálózsákok, kocsikabát,

cumi, cumisüvegek, mellszívó

törölköző,

tisztálkodási szerek

orrszívó porszívó,

textilpelenkák

babakocsi

babahordozó

autósülés

játékok, készségfejlesztő játékok

stb...

Egy csomó mindent nem soroltam fel.

Ez is több százezer Forint.

Annak semmi értelme, hogy világra hoz egy gyereket, aztán elveszik tőle, mert nem bír róla gondoskodni.

A védőnő még a terhesség alatt kimegy házhoz leellenőrizni, hogy hova érkezik a baba.

Ahogy elmesélted, hogy többen is albérletbe laktok, hát nem tudom elképzelni, hogy ne vegyék el a gyereket!

2011. szept. 21. 12:02
 27/64 anonim ***** válasza:
35%
Én egyedül nevelek négy gyereket.Van párom amugy.Jelenleg nem dolgozok sehol.De amint nagyobb lesz a kisebbik gyermekem el kell mennem valahova.Egyedül is meglehet mindet oldani..De rohadt nehéz!Van házunk,autónk de hiteles.Svájci frankos a ház rádásul!De soha senkinek nem adnám oda őket!Anyám meg nem szólhatna bele,mennyit szülők az én döntésem ,nekem kell felnevelni!Az a nagy baj a legtöbb emberrel hiába keresnek többet,sporólni nem tudnak.Sajnos itt az utcába több emberhez mentek kikapcsolni a villanyt a gázt stb..Pedig mind a ketten dolgoznak a családban.(férj,meg a feleség).De azt mondom ha albérletbe laknák akkor is megszültem volna.Elöbb-utóbb csak összejött volna egy lakás..
2011. szept. 21. 12:02
 28/64 anonim ***** válasza:
43%
Utolsó vagyok.Tőlem sem vették el ,amig albérletbe laktunk,pedig csak egy szobás volt.Most sikerült kertes családi házunk van.Szocpol+szülői segítség+megtakarított pénz..
2011. szept. 21. 12:05
 29/64 anonim ***** válasza:
87%

A lányod maga semmikép se nevelje! Nem tudja magát sem eltartani... Adja örökbe vagy vetesse el. Igen, ez borzasztóan hangzik, de ha már nem gondolkodott előre, akkor ez a legjobb megoldás a LEENDŐ GYEREK HELYÉBE KÉPZELVE MAGAM mondom ezt:

Ha örökbe adnának egy igazi családba, akkor ott biztos jó helyem lenne, szeretnének, feltudnának nevelni nagy valószínséggel. Majd ha megtudnám, hogy az igazi anyám ilyen felelőtlen, utálnám, de jobban örülnék annak, hogy rendes családba kerültem, minthogy fájna az, hogy eldobott, vagy pedig apa nélkül és biztos háttér nélkül felnőttem volna mellette...

Lehet, hogy joga van az élethez, de azt mindenki elfelejti, hogy MILYEN ÉLETHEZ?!

mINDEN GYEREKNEK JOGA VAN CSALÁDHOZ IS, VAGYIS HOGY APJA IS LEGYEN! éS HOGY NE SEGÉLYEKBŐL LAKJON JÓL KISZOLGÁLTATOTT GYEREKKÉNT, MÁR HA EGYÁLTALÁN JÓL LAKIK...

A legrosszabb döntés, ha a lányod maga neveli. Az minden lesz, csak nem nevelés....

2011. szept. 21. 12:10
 30/64 anonim ***** válasza:
87%

Én elvetetném!!!

26L

2011. szept. 21. 12:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!