Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik név tetszik jobban?

Melyik név tetszik jobban?

Figyelt kérdés
Borbála, vagy Boglárka? (nekem becézve a Bori nagyon tetszik, de azért vannak fenntartásaim is:D)
2011. szept. 20. 17:24
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Inkább Boglárka.
2011. szept. 20. 18:41
 32/36 anonim ***** válasza:

Ha B-betűset keresel, akkor a Borbálánál és a Boglárkánál szebb nevek is vannak! Az én kedvenceim a B-betűs körből:

Bella

Bianka

Blanka

Barbara

Itt találsz egy rakatot:

[link]

Ha megengedsz egy tanácsot: NE nevezd a gyerekedet Bétának, Baucisznak vagy Berillnek. :) (Tudod mi jut eszembe a Berill névről? Bear Grylls a Túlélés Törvényeiből xD)

2011. szept. 20. 18:48
 33/36 anonim ***** válasza:
Ha mindenféleképpen B betűs nevet szeretnél neki adni, akkor inkább legyen Bianka vagy Beatrix, szerintem ezek még elég jók. Manapság már a legtöbb embernek valami különleges név kell.
2011. szept. 20. 19:37
 34/36 anonim ***** válasza:

Ha B betűs, akkor én Biankát adnék. :)

De a felsorolt kettő közül a Boglárka a szebb hangzású.

2011. szept. 20. 19:48
 35/36 anonim ***** válasza:

Ha nagyon muszáj, Borbála. Mondjuk a becézése, hogy Bori.. háát...

Nekem mondjuk alapból nincsenek a B-betűs nevek a favorit-listán.

Beatrix, esetleg. Vagy szerintem a Berill se rossz, az egy ásvány. :) Bár, arról meg a Braille-írás jut eszembe inkább. :D

B-vel kezdődik a vezetéknév is, azért? Mert az szerintem túl durva hangzást eredményezne...

2011. szept. 20. 19:58
 36/36 anonim ***** válasza:
Hát ha a vezetéknév pl "Balatoni" akkor mindenképp Boflárka legyen!!!! :D
2011. szept. 21. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!