Melyik név tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Borbála, vagy Boglárka? (nekem becézve a Bori nagyon tetszik, de azért vannak fenntartásaim is:D)2011. szept. 20. 17:24
21/36 anonim válasza:
Borbála. Boglárka túl sok van, és eddig akárhányat megismertem, mind rossz értelemben vett "hercegnő" volt! Nomen est omen valóban. Pedig kiskoromban nagyon tetszett a Bogi, de végül pont a fentiek miatt nem adtam a lányomnak.
22/36 anonim válasza:
hát.. a bogi igen gyerekes. akkor már inkább borbála
23/36 anonim válasza:
Nekem a Boglárka, de semmi köze ahhoz, hogy engem is úgy hívnak!! A borbála nem tetszik, a Bori viszont igen, míg a Bogi pedig nem..
Röviden: Boglárka, Bori tetszik
Borbála, Bogi pedig nem... Szerintem nem kell egy olyan nevet pluszba becézni, ami már alapból becézve van...
24/36 Lady Jesus válasza:
Át kell böngészni az utónévkönyvet, biztosan találtok benne megfelelő B betűs nevet. Az én lányomnak (ha lesz) valószínűleg Lilla lesz a neve, vagy ha az nem, akkor mindenképpen A betűs név.
25/36 anonim válasza:
Ja! és ha a te gyerekednek lesz, akkor gratulálok a babához!! :))
Utolsó Boglárka
26/36 anonim válasza:
Boglárka gyönyörű!!! És a Bogi becézés is. A Borbála így nem tetszik, de a Bori nagyon-nagyon! De a Bogit választanám. Amúgy én több Bori nevű kicsit ismerek mint Bogit.
27/36 Nickiii válasza:
Bianka, Beatrix, Bella esetleg nem tetszik? nekem a beatrix vagy beáta kifejezetten tetszik
28/36 anonim válasza:
A Borbála egyenes szörnyű, tényleg tehénnév, mint a Jolán. Vagy egy birkának tudnám még elképzelni. Alapból az, hogy Bori, nekem szörnyű, emlékszem iskolás korunkban azért volt kiközösítve egy lány, mert Borbála volt a neve. Lehet azért maradt meg bennem ennyire, de akkor is rettentően hangzik,viszont a Boglárka nagyon szép.
29/36 anonim válasza:
Igen, ahogy előttem is írták, a Borbála "tehenes"... xD Ja, és durva is. Szerintem igazán nem illik egy lányhoz.
A Boglárka nekem egy szép virágra emlékeztet, amin egy apró katica ül. Lágy, kellemes hangzású - legalábbis jobb a Borbálánál!
Szerintem.
30/36 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik, szerintem nem nőiesek.
Ha már B betűset keresel, az én kedvencem a Bozsena :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!