Melyik név tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Borbála, vagy Boglárka? (nekem becézve a Bori nagyon tetszik, de azért vannak fenntartásaim is:D)2011. szept. 20. 17:24
11/36 anonim válasza:
Borbála! Nagyon szép klasszikus név, és jóval kevesebb van belőle, mint Boglárkából.
12/36 anonim válasza:
nekem mind a kettő bejön,ilyen ismerőseim is vannak. a Borbálát becézik Babu,Babucinak,ezek nem annyira de maga az h Borbála igen,a Boglárka az szerintem szép név,Bogi az sok van,Bori az nem annyira.. illetve én több Bogit ismerek.
gyerekednek akarod adni? vagy más ok?
13/36 anonim válasza:
akkor legyen Borsika :) nem akarok beleszólni csak javaslat..
am nekem jobban tetszik a borbála és a Bori is, mint a Bogi
14/36 Lady Jesus válasza:
'A Borbála az nagyon tehenes.'
Megszakadok.XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Amúgy Bogi.
15/36 Lady Jesus válasza:
B betűs kell? Bernadett esetleg?
17/36 A kérdező kommentje:
Bernadett, Bettina nem jó, mert már van egy Betti a családban:)
2011. szept. 20. 17:42
18/36 anonim válasza:
A Bori a legszebb becenév, de Borbálaként nem tetszik igazán. Bora, Bóra, Borka, Boróka.. egyik sem az igazi nekem, de a Borit azt imádom. :)
20/36 anonim válasza:
A kettő közül nekem a Borbála tetszik jobban, de ha B betűs, én még a Barbarát tudnám elképzelni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!