Szülők! Ti mit szólnátok, ha a 23 éves lányotok egy 30 évvel idősebb embert mutata be nektek?
23 éves vagyok, és fel nem tudom fogni, hogy mi vonzza a korombeli lányokat a nagypapa korú emberekben.
Én egyenesen rosszul vagyok a gondolattól is... Annyira természetellenes, nem egészséges.
Mindkét félről szegénységi bizonyítvány, hogy nem voltak képesek a korosztályukban megfelelő társat találni maguknak.
A férfit még megértem, hiszen csinos, fiatal lány.. De a lánynál már szerintem lelki problémákra gyanakodnék, valószínű a gyerekkorban történhetett valami, ami megzavarta.
Távol állok az anyaságtól, de szülői kudarcként élném meg az egészet. Bár attól is függ, a lányomnak mik a szándékai a pasival.. Mert ha nem olyan komoly, akkor még nincs minden veszve.. De ha esetleg férjét, gyerekei apját látja az 53 éves férfiban, elkezdenék nagyon aggódni.
Ha a szüleim nem fogadnák el a páromat akkor marha egyszerű a megoldás, nem megyek többé hozzájuk. Ilyen egyszerű. 23 évesen hadd én döntsem már el, hogy kivel akarok élni.
Szép meg jó, hogy lehet a szülőnek véleménye, csak van egy határ, amikortól kezdve az én életem,én döntésem. 18 évig felelősek voltak értem, onnantól kezdve az én dolgom.
Sokan tévhitben vannak és azt hiszik életül végééig beleszólhatnak ilyen súlyú dolgokba, pedig a párválasztás mindössze két ember döntése.
Akik itt csinálnák a feszkót azok számolhatnak rá, hogy nem lesz, aki rájuk nyitja az ajtót. Én sem nyitnám.
Ha az én lányom állítana haza egy ilyen idős emberrel, akkor maximum azt mondanám,hogy gondold meg jól és kész. Mert szülőként ennyi a dolgom és ennyi a maximum, amit megengedhetek magamnak.
16:32!
Kívánom neked, hogy a lányod állítson haza egy 60éves szinesbőrü egyénnel.Biztos örülni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!