Szülők! Ti mit szólnátok, ha a 23 éves lányotok egy 30 évvel idősebb embert mutata be nektek?
Igaza van a 10:47-nek! 29 vagyok! Soha egyetlen pofont, vagy hangos szót se kaptam apukámtól. Tökéletesen elég volt, ha rám nézett és már tudtam, hogy mi a helyzet. A legnagyobb büntetés amit tőle kaptam 5 perc szobafogság volt. De valóban, még 29 éves fejjel se mernék haza állítani egy 30 évvel idősebb pasival az oldalamon.
És valóban nem hiszem azt el, hogy ha valaki nagykorú, akkor a szülő már nem tehet semmit. Törvényesen valóban nem. De van ezer olyan dolog, amivel az ilyen hülyeséget meg lehet akadályozni.
"Én nem mennék ki az utcára 38 évesen egy 20 éves csajjal, mert égne a fejem."
Csak egy észrevétel. Ebben különbözöl te az én páromtól. Ő ugyanis büszke rám, és szívesen mutatkozik velem akárhol.
A 25 éves voltam.
Na most akkor a kedves szülők mit szólnának tulajdonkéépen, ha a 23 éves lányotok hazaállítana bemutatni a 30 évvel idősebb párját?
Bevágnátok az ajtót?
Elővennétek egy géppisztolyt?
Elfogadnátok, hogy a szerelem kortalan?
Hm?
Hát, úgy látszik a nagy többség tényleg rosszul reagálná le, ami engem nagyon meglep... nyilván félti az ember a gyerekét, de annyira tisztelhetné, hogy megbízik a döntésében... elvégre ha jól nevelte, akkor képes jó döntést hozni...
de lehet, hogy ez csak nálunk elfogadott vélemény.
Én még nem vagyok szülő, így csak az én szüleimről tudok beszélni. Volt szó róla, hogy egy huszonévvel idősebb férfi lesz a párom, és a szüleim elmondták, hogy miért nem tartják szerencsésnek a dolgot, de azt is megmondták, hogy felnőtt ember vagyok, én döntök, ők elfogadják és támogatnak.
Szerintem ilyen egy jó szülő-gyerek kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!