Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szerelembe beletartozik a...

A szerelembe beletartozik a megaláztatások elviselése?

Figyelt kérdés

Adott egy házaspár. Régóta házasok több évtizede. De a feleség úgy 6 éve alkoholista, és ha ezt számon kéri rajta a férje, akkor meg is veri. Látszanak rajta a nyomok. De ő nem válik el tőle, mert szereti. Tiszteletben tartom a véleményét az ő élete.

De én 10 éve vagyok házas, és nem tudnám elviselni egy percig sem, ha a férjem megverne. Nálam ez azonnal váláshoz vezetne, hiába vagyunk együtt 10 éve.

Mi erről a véleményetek, tudnátok valakit szeretni azok után, hogy megvert benneteket vagy nem. Lehet valakit annyira szeretni, hogy még a verést is eltűrjük tőle? Van akinél a szerelembe beletartozik az ilyen megaláztatások elviselése is? (Nem a szado-mazo párokra gondoltam, náluk ez természetes.) Azért szerintem a jóban-rosszban ez nem tartozik bele. Lehet, hogy csak én nem szeretem annyira a férjemet, hogy ezt eltűrném tőle?

2011. szept. 19. 11:07
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket, ezeket még nem próbáltam. Egy próbát mindenképpen megérnek.
2011. szept. 19. 16:21
 32/33 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy ilyen témában kellett, de nagyon szívesen. Drukkolok nektek, ha esetleg valami alakul és eszedbe jut, írd ide, örülnék, ha sikerülne megoldanotok.
2011. szept. 19. 16:24
 33/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást. Lehet, hogy még jelentkezem.
2011. szept. 19. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!