A szerelembe beletartozik a megaláztatások elviselése?
Adott egy házaspár. Régóta házasok több évtizede. De a feleség úgy 6 éve alkoholista, és ha ezt számon kéri rajta a férje, akkor meg is veri. Látszanak rajta a nyomok. De ő nem válik el tőle, mert szereti. Tiszteletben tartom a véleményét az ő élete.
De én 10 éve vagyok házas, és nem tudnám elviselni egy percig sem, ha a férjem megverne. Nálam ez azonnal váláshoz vezetne, hiába vagyunk együtt 10 éve.
Mi erről a véleményetek, tudnátok valakit szeretni azok után, hogy megvert benneteket vagy nem. Lehet valakit annyira szeretni, hogy még a verést is eltűrjük tőle? Van akinél a szerelembe beletartozik az ilyen megaláztatások elviselése is? (Nem a szado-mazo párokra gondoltam, náluk ez természetes.) Azért szerintem a jóban-rosszban ez nem tartozik bele. Lehet, hogy csak én nem szeretem annyira a férjemet, hogy ezt eltűrném tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!