Hány nap után lehet refundot indítani ebayen? Ill a full refund-ba beletartozik a postaköltség is?
Melyik oldalrol rendeltel?
Mar en is rendeltem parrol es van ahol qva lassu a posta.
Ha nincs rajta kovetes akkor imadkozz h megjojjon es az MPL ne nyulja be. De az is vagy 30-40 nap mire ideer.
Jah es multkor a vamos level megerkezesehez 10 munkanap kellett az egyik csomagomnal...
Jah am kerdesedre valaszolva benne kell lennie a "paypal refund policy" nevu mellekletben.
Nem emlekszem talan annyi van h 90 napIG lehet inditani.
Az eljaras soran amint lehet tedd magasabb fokozatba az egesz feljelentest es utana van 10 napja h bizonyitsa a feladast a masik fel.
Szia!
Először is köszönöm a válaszod!
Ebayről rendeltem, de ahogy írtam is soha nem volt gond, ha volt tracknumber ha nem, dehogy a Posta lenyúlná:O Ne már:S Vámosok elvileg nem szólhatnak bele, mert nem haladtam meg a 22 eurót egyik terméknél se…
És ha az eladó bebizonyítja, hogy ő feladta a terméket a postára, akkor keresztet vethetek a pénzemre végleg?
Jahj bocsi. Nah szoval gondolom ebayen is paypallal fizettel.
Es a paypalod oldalan valami help opcional vagy hasonloknal.
En mar kaptam vissza toluk 140000 forintot, szal jol mukodnek.
MPL mifelenk mindent lop...
A csomag erteke vam szempontjabol meg ugy megy h minden ami benne van es plusz a postai dij. Most raszalltak a kis csomagokra is- mivel az allam most vamon keresztul akar pluszbevetelhez jutni- szal lehet bekerik a palirjait.
Jah es lehet refundot inditani ebayen es paypalon is, de ne indits mindketton, az tilos!
Ha a feladonak volt trackingja akkor a postan panaszt teszel.
Ha nem akkor egy postas orul az altalad kifizetett cuccoknak- valamelyiknek van mar 12 oraja tolem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!