Hogy allitsam le a felesegemet, hogy az ajandekokat ne ajandekozza el?
tavaly Augusztusban volt a lakodalmunk sok ajandekot kaptunk es van amibol ketto is van es csak az egyiket hasznaljuk.
Jon valakinek szulinapja vagy nevnap Karacsony stb mindig azokbol az ajandekokbol visz amit kaptunk a lagziba. Lehet h egyik kavefozo elromlik akkor elo vehessuk a masikat de nem lehet mert el ajandekozta, sokszor beszeltem vele h ne adja oda masnak mert nem illik meg h lehet h tudja h mi kaptuk a lagziba, hogyan allitsam le ot h ami meg van ajandek azt ne osztogassa el masnak ajandekba pedig volna penz ajandekot venni masnak csakhogy ne keljen elhordja itthonrol
a padlast le zartam mindent felhordtam oda amire meg szuksegunk lehet a kesobbiekben
ultimatumot nem adtam de volt egy nagy veszekedes h ha meg egyszer elvisz valamit elmehet o is egy honapra oda akinek ajandekozz valamit valakinek
koszonom a valaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!