Párok akik között nagy korkülönbség van! Hol és
hogyan ismertétek meg egymást?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Felnőtt emberek válaszaira vagyok kíváncsi, szóval nem 18-25 felállású párokra gondoltam, hanem mondjuk 20-40.
A kérdéssel nem szeretnék vitát meg cirkuszt, szóval akinek szúrja a szemét, vagy sérti bármilyen okból a kérdés, az inkább lépjen tovább! Előre is köszönöm és a válaszokat is :)
Én 24 voltam, a munkahelyemen volt egy pasi, akibe majdnem minden nő beleszeretett, akkor 44 éves volt és volt barátnője, gyereke még nem, mert elég csapongó életet élt. Velem dolgozott és egymásba szerettünk a barátnő ellenére is, de nem csapott be, megmondta, hogy neki úgy kényelmes, hogy a barátnője mellett marad, ennek ellenére mi összejöttünk, 4 és fél évig tartott, titkos kapcsolat volt, bent sem tudtak róla, de nagyon-nagyon jó volt és nem bántam meg. Én léptem ki belőle, mert rájöttem, hogy "rendes" társra van szükségem, akivel nemcsak titokban találkozgathatunk, hanem tényleg igazi társam. Szóval nem lett rossz vége és nem bántam meg, hogy ilyen is volt az életemben.
2011. nov. 11. 11:25
23/29 anonim válasza:
Bár én 25 éves vagyok, és párommal van köztünk 12 év korkülönbség. nagyon jól működünk, 3 éve együtt vagyunk! Elvált emberként ismertem meg őt, gyerkőceit is megismertem már akiket nagyon megszerettem :) Köztünk működik a dolog!!!
2011. nov. 11. 12:36
24/29 A kérdező kommentje:
Örülök a sok pozitív történetnek, remélem egyszer engem is elfogad egy 40 körüli férfi :)
A lepontozásokat pedig sajnálom,én mindenkit felpontoztam, legszívesebben törölnék minden agyatlan lepontozót, semmi szüksége rájuk az oldalnak,csak a színvonalat rontják, de nekem erre nincs lehetőségem :)
Szóval elnézést attól, akit lepontoztak, nekem minden válaszotok hasznosak bizonyult :)
2011. nov. 11. 13:17
25/29 anonim válasza:
A 10 évvel fiatalabb férjemmel 28 éve élünk "boldogan"
4gyermeket neveltünk,1közös gyermekünk van!
Mindenkinek hasonló boldog éveket!
2012. febr. 28. 19:40
26/29 anonim válasza:
szia! nálunk 15 év a különbség, én 24 ő 39... 20 voltam ő meg 35 amikor megismerkedünk...ez már 4 éve :) igen voltak akik furán néztek, de hát ez van... engem nem érdekel a barátok család elfogadta és ez a lényeg. és jól el vagyunk együtt. már nem tudnám elképzelni h egy velem egyidős férfival legyek...ha ne adj isten történne valami és vége lenne, min. 10 év kellene hogy legyen a különbség, fiatalabb szóba sem jöhet :)))
2012. márc. 3. 15:40
27/29 A kérdező kommentje:
Köszi :) Nagyon együtt tudok érezni :)
2012. márc. 3. 15:52
28/29 anonim válasza:
közöttünk 12 év volt a korkülönbség.15 évet éltünk házasságban, aztán vége lett,no nem a kor miatt, hanem az alkohol nagyobb hatalommal bírt nála. Van egy közös gyerekünk. Most sem kezdenék fiatalabb férfival, valahogy az idősebbek közelebb állnak hozzám is, így megértelek téged is. Sok sikert,:))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!