Párok akik között nagy korkülönbség van! Hol és hogyan ismertétek meg egymást?
Sziasztok! Felnőtt emberek válaszaira vagyok kíváncsi, szóval nem 18-25 felállású párokra gondoltam, hanem mondjuk 20-40.
A kérdéssel nem szeretnék vitát meg cirkuszt, szóval akinek szúrja a szemét, vagy sérti bármilyen okból a kérdés, az inkább lépjen tovább! Előre is köszönöm és a válaszokat is :)
Szia! Köztünk 26év van. 3éve vagyunk együtt, buszon ismerkedtünk meg, ő söför én meg utas:) elöttem volt egy kb 8éves kapcsolata, de nem voltak házassok és gyerek sincs. amikor mi összejöttünk akkor már 2-3éve egyedül volt. Szerettük egymást már a legelején(meg most is mindennél jobban szeretjük egymást) de mégis ugy indultunk neki a kapcsolatnak hogy lesz ami lesz, nem terveztünk semmi konkrétat csak élveztük meg szeretük egymást. na ebből hogy akkor nem terveztünk semmit most az lett hogy oktober 3.hetében lesz az esküvönk. :)
Igaz nem jár bulizni, de én se vagyok az a nagy bulis évente kb 2-3x ha megyek és az bőven sok nekem:D helyette inkább sok felé kirándulunk, tavaly pl télen elbuszoztunk Egerbe borozni, meg Gyöngyösre vacsizni, idén télre is vannak programok, megint Eger, meg Zirc .re akarunk menni, meg még sok fele tervezzük.
Nagyon szeretjük és tiszteljük egymást, mást else tudok magam mellé képzelni:) a családja (jelen esetben anyja, tesói) 100%ig elfogadtak, és semmi gondjuk nincs velem.:)
üdv.
És Te kérdező??
Mi köztünk 15 év van, interneten ismerkedtünk meg,5 hónapig kb csak írtunk, haza jött Magyarországról és felhívott,hogy talizzunk, de akkor nemet mondtam.
2. már taliztunk, ennek már 3 éve, azóta együtt élünk.
Nagyon köszönöm a történeteket, nagyon örülök, hogy ilyen sok embernek ilyen jól alakult ez :)
Én azon problémázok, hogy huszonéves vagyok, de egyszerűen senki nem tetszik, aki 40 alatt van. El tudják fogadni ezt az ilyen idős férfiak? Mármint el tudnának képzelni egy korombeli nőt hosszú távon?
Azt hiszem megerősítettetek benne, hogy lehetséges. :)
Köszönöm a válaszokat, mindenkit felpontoztam :)
17 évesen volt egy akkor 40 éves külföldi barátom. A távolság miatt békében elváltunk, de a mai napig (már bő tíz éve) jó barátságban vagyunk.
A férjem 11 évvel idősebb nálam, vele egy netes társkeresőn ismerkedtem meg. Ő épp frissen válás után volt - négy éve vagyunk együtt.
Ki pontozgat le?? Hihetetlen!!
Elnézést az OFF-ért.
Egyébként, én közös barátokon keresztül ismertem meg a férjem. Én 23 vagyok, Ő 35 és 4,5 éve vagyunk együtt (1 éve házasok) :)
Mikor megismerkedtünk, akkor 18 éves volta. Volt bennem egy két kétely a kapcsolatunkat illetően.. pl, hogy működni fog e a 12 év körkül ellenére.
Eleinte nem is szerettem volna vele járni, vissza is utasítottam 2 alkalommal :) de nagyon vonzódtam hozzá, és nagyon nagyon kedveltem. Imádtam vele lenni, mindig meg tudott nevettetni, és soha nem találkoztam még olyan emberrel, akivel ilyen jól el tudtam volna beszélgetni.
Úgyhogy, 3. próbálkozására beadtam a derekam, és hagytam, magam sodródni az árral. :)
Milyen jó, hogy akkor így döntöttem! Nagyon boldog vagyok vele!! :) Most várjuk a kisbabánkat. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!