Miért azzal védekeznek a nők, hogy nem tudták, hogy ilyen lesz a párjuk?
"Amikor összeházasodnak, a férfi azt hiszi, a nő soha nem fog változni, a nő meg azt, hogy a férfi meg fog változni".
Ez egy buta emberre vall. Egy okos nő nem megy olyan férfihoz hozzá akit meg kellene változtatni.
A másik: egy kapcsolatban mindenki keresse magában a hibát. ....
Igen, a nő annyiban hibás, hogy mindent elnéz, a jeleket nem veszi komolyan! PEDIG AZ ELSŐ JELEK AZ ÁRULKODÓK! Ha egy nő azt hiszi először csak viccelt....elnézi.. aztán megtörténik többször.... ilyen esetben hülye az, aki még vár valamit....
Saját példám:
20-on évesen volt az első párkapcsolatom és először minden szép és jó volt (nem költöztünk össze). Szépen lassan elszólta magát, aminél először azt hittem h csak viccel....hát a második fasza elszólásánál már tudtam hogy ebből nem lesz semmi. és gyorsan jöttek a jelek...szerencsére ő nem volt színész.
Színésszel még nem találkoztam, de azt biztos meg kell dolgozni, hogy kiderüljön a valós énje.
Sajnos a pasik szokták nagyon elereszteni magukat a tartós kapcsolatban. Észrevételem szerint, nem a nők.
26L
20:31-es vagyok
"Ez a válasz 25%-ban hasznosnak tűnik."
Egyeseknek fáj az igazság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!