Miért azzal védekeznek a nők, hogy nem tudták, hogy ilyen lesz a párjuk?
Az emberek változnak. Akár egyedül vannak, akár párkapcsolatban.
Szerintem ezekben az esetekben az a baj, hogy a pasi addig tette a szépet, amíg nem voltak házasok. Nekem ne mondja senki, hogy mindenki hatalmas nagy emberismerettel van megáldva, és egy mozdulatból 10 évre előre tud jósolni.
Ugye van olyan, hogy házasság után a pár egyik vagy mindkét tagja "elhagyja" magát. Ez most a külsőre értem. Meghízik, már nem öltözködik normálisan, stb. Ez ugyanúgy igaz a belsőre is. Minek legyen kedves, ha már úgyis a felesége a nő? Minek erőlködjön?
Amikor bebiztosítva érzi magát, akkor előjön belőle a szemét. És ezt nem lehet csak úgy megjósolni, mint a tévében.
Mi vaaan? Azert is vedekeznie kell egy nonek (??), ha szul, es azert is, ha nem? Mindenaron le akarod valakin vezetni a feszultseget? Vennék Neked egy boxzsákot, és fakepnel hagynalak.:)
35N
jelek tényleg vannak
csak ha az ember szeret valakit, akkor képes bemagyarázni magának, hogy biztos csak viccelt
meg túlzásba viszem és nem lesz semmi baj
meg sokszor a jeleknek csak akkor lesz értelme, ha a baj bekövetkezett, és akkor már hiába okoskodunk
és amúgy nők is férfiak is lehetnek ilyenek
meg sokszor mindkét fél hibás
látatlanban nem szabad senkit sem piszkálni
az élet nem habostorta
20:19
"Na igen, aki hozzámegy egy sikeres, karrierista emberhez, akinek fut a szekér, az pl. nem tudhatja, hogy ha munkanélküli lesz vagy csődbe megy, akkor teljesen átalakul, és lelkibetegen, depressziósan hogy fog viselkedni."
Ezért kell még házasság előtt jól megfigyelni hogy a nehéz helyzetekben hogy reagál.
"Azt se lehet tudni, ki milyen apa/anya lesz, mert egy dolog, hogy hogy viselkedik, ha fél órát babázik, meg hogy hogy fog viselkedni, ha már fél éve nem alszik, nincs szex, és lassan már tiszta ruha se nagyon..."
Vannak hasonló élethelyzetek gyerek nélkül pl. ha nagyon sokat kell dolgoznotok, itt is megmutatkozik hogy a ti kapcsolatotok mennyire bírja az ilyen "terheléseket".
"Az sem teljesen igaz, hogy lakva ismerszik meg az ember."
Igaz, van az úgy hogy a másik nem adja egyértelműen önmagát ill. szó nélkül belenyugszik bizonyos dolgokba amik amúgy nem tetszenének neki, de kérdem én: nem azt írják mindenhol a nőkkel és az ismerkedéssel kapcsolatban hogy megérzik ha valaki nem önmagát adja? + Azt is észre lehet venni ha az illető az a megalkuvó fajta, szó nélkül igent mond olyan dolgokra (többek közt a gyerekre) amikre amúgy nem igazán vágynak.
"Mindenesetre nekem fura, hogy még akkor is a nőt KELL hibáztatni, ha a férj változott meg."
Nem KELL, hanem mindenkinek ILLENDŐ önmagában keresni a hibát legyen akár férfi akár nő! Mert csak így lehet a megfelelő tanulságokat levonni. Nem úgy ha azt nézzük csak hogy a másik miről tehet.
"Éljen a patriarchátus, a hímsovinizmus, és a női alsóbbrendűség, hisz már Éva óta mindig, mindenről a nők tehetnek..."
Éljen a férfiak pocskondiázása, és az hogy ha erre nincs ok akkor ti csináltok egyet...
"Szerintem az egész párválasztás egy nagy lutri. És hogy ki milyen, az csak a bajban derül ki."
Épp ezért meggondolatlan tett összeházasodni valakivel akivel még nem voltatok úgy igazán rossz helyzetben egymásra utalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!