Mit csinálnátok ilyen helyzetben? Vele akarok lenni amíg élek.
Figyelt kérdés
Szóval, a kapcsolatunk elején mindennap irt nekem, ha suliban volt, hazajöttem és tőle jött vagy 100 levél, és most hogy suli van nem ír nekem. Jó, tanulás nehéz meg minden, de nekem ez hiányzik meg az hogy vele legyek. Hogy érjem el azt hogy ne legyenek veszekedések, meg hogy ne legyen inkább másnál mint velem? Szeretem őt nagyon, és nem akarom őt elveszíteni. Féltékenység az oka a veszekedésnek nagyrészt. hogy tegyem jóvá ezeket és hogy több időt legyen velem? Imádom őt és akarom, hiányzik nekem.2011. szept. 18. 18:23
11/24 anonim válasza:
Ne függj ennyire érzelmileg, mert úgy jársz, mint én.
12/24 A kérdező kommentje:
Értem, de ő is olyn mint én, eddig kéthetente volt egy hét is hogy láttuk egymást. De én nagyon szeretem ezért akarok vele nagyon sokat lenni. És nincs szándékomban elrontani ezt vele, mert ő benne megtaláltam azt amire és akire mindig is vágytam:)
2011. szept. 18. 18:39
13/24 anonim válasza:
távkapcsolat? sztem legyél egy kicsit türelmesebb és esetleg mondd el neki h kicsit hiányzik neked az mint az elején h mindig írt neked, de ne várd el tőle..
14/24 anonim válasza:
Nekem is ilyen fiú kell,mint te :))
15/24 anonim válasza:
ne nyagasd folyton! Az én párom is kicsit ilyen mint te, ha ha nem csörgök rá óránként vagy nem írok neki egy nap már egyből baj van nem szeretsz nem hiányzom stb stb stb... roppant idegesítő tud lenni. Ne akaszkodj rá nagyon, és ne kezdj el hisztizni ha nem ír, emlitsd meg neki hogy milyen jó volt mikor minden nap írt stb, de ne erőltesd, vannak más dolgai is..
16/24 A kérdező kommentje:
Köszi rendben így lesz :) Csak olyan jó vele$
Amugy én is lány vagyok :)
És köszi akik irtak :)
2011. szept. 18. 19:31
18/24 A kérdező kommentje:
Miért? :D
De köszi :D
2011. szept. 20. 18:29
19/24 anonim válasza:
Mert vele akarsz lenni amíg csak élsz. Bárcsak az én párom is így gondolkodna. :D Amugy hány évesek vagytok?
20/24 anonim válasza:
Bocs. Már írtad. Hogy működik nálatok a szex?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!