Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szülők, miért nem állítják...

A szülők, miért nem állítják le a gyereket? Miért kezelhetetlen némelyik?

Figyelt kérdés

Most éppen az iskolai kínzásokra gondolok.

Én pont az a gyerek voltam,aki állandóan megkeserítettem valaki életét...Akkor nem fogtam fel,milyen károkat okozok bennük-most már igen,de azt hiszem a bocsánat kérésen kívül sokat nem tehetek.=(

Hiába volt napi szinten beírásom,intőm,rovóm-semmi.Verekedtem,vertem,vertek,bosszút álltam,kicsesztem valakivel..DE jól tanultam,nagyon is!

Hiába mondtak bármit otthon,nem volt hatásos.Miért nem tudtak jobban befolyásolni,hogy szálljak le róluk?

Most egyetemre járok,nem bántok senkit,jól tanulgatok továbbra is.És csak most értettem meg,hogy miket tettem.

Belőlem az agressziót az váltotta ki,hogy elsőben alacsony voltam és nyámnyíla-mindig engem bántottak.Aztán beiratkoztam nyáron karatéra,eljártam úszni.Visszajöttem és bosszú állásokkal kezdtem az évemet.Azóta én szálltam rá mindenkire,de tényleg mindenkit én szekáltam.Erősebbeket,gyengébbeket..Eh..

Mit csináljak majd a saját gyerekemmel,hogy ne legyen olyan mint én?

20l

2011. szept. 17. 19:24
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

elhiszem, hogy nem jó

de ne emészd magad most már

bocsáss meg magadnak, megváltoztál

ne a múltban élj, hanem a jelenben :)

tudom nehéz, de megváltozni is megtudtál:)

2011. szept. 17. 21:52
 22/29 anonim ***** válasza:
82%

Engem is vertek a suliban. Ha elém állna az a három lány, annyit mondanék nekik, hogy qrvára elkéstek a bocsánatkéréssel, és most már feldughatják maguknak.

Pokollá tették az életem. Sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb lettem volna és lennék most is, ha nem vernek és aláznak meg.

Mindenkinek joga van a normális, békés gyerekkorhoz. Ők megfosztottak ettől. Milyen jogon? Az, hogy gyerekek voltak, nem mentség. Egy csomó gyerek van, aki nem f@sz, úgyhogy ez nem magyarázat.

Nem tudhatod, hogy a bocsánatkéréssel jót teszel-e, vagy felszakítassz régi sebeket.

24/L

2011. szept. 17. 22:36
 23/29 anonim ***** válasza:

Csak attól kérj bocsánatot, ha akarsz, aki nem érdemelte meg, amit tettél vele.

Viszont a cigókkal vigyázz, lehet kijön rajtuk a bosszú állás utólag is!

2011. szept. 17. 22:47
 24/29 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam azoktól kérni,akik bántottak!

Csak akiket feleslegesen bántottam meg.

2011. szept. 17. 23:31
 25/29 anonim ***** válasza:

Mit szólnál hozzá ha majd a te gyerekeid életét is megkeseritené valaki ????!!!!!!

A bosszú bosszút szül. Hogy fogod kezelni az efféle helyzetet a munkahelyeden ? Netalán elvered az illetöt ?!?!?!?!?!

2011. szept. 18. 19:10
 26/29 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges, magadban dolgozd fel, ők is már feldolgozták, ha nem, akkor valami náluk se stimmel, hacsak nem olyan durván verted meg őket.
2011. szept. 18. 19:36
 27/29 A kérdező kommentje:
Mit szólnék?Beíratom küzdősportra!:D
2011. szept. 18. 19:56
 28/29 anonim ***** válasza:

19:10

Nem tűnik fel, hogy megbánta és szégyenli, nem hinném, hogy a munkahelyéra Bruce Lee rúgásokkal menne.

2011. szept. 18. 20:00
 29/29 A kérdező kommentje:

De most komolyan,hogy kezeljem azt hogy a gyerekemet bántják?

Beíratom másik suliba,vagy ha az sem segít megpróbálom harciasabbá tenni.

Naná!!!pörgőrúgással mutatkozom majd be az új főnökömnek.

2011. szept. 19. 00:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!