Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hazudozásról le lehet szokni?...

Hazudozásról le lehet szokni? Ha egyszer hazudott, akkor megteszi máskor is? (gondolom, hogy igen)

Figyelt kérdés
Olyan személy, ki mindenfélele lelkiismeretfurdalás nélkül belehazudik a körülötte lévő embereknek a szemébe, itt gondolok a szülőknek, családtagoknak, barátoknak, a párjának, és talán saját magának sem vallja be az igazat, az szerintetek le fog szokni valaha is a hazudozásról?
2011. szept. 17. 14:28
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
23:41-hez: Én sosem hazudtam neki, még csak egy fél mondattal sem. Foggalmam sincs, hogy kinek miért hazudott, nem értettem sokszor én sem, hogy most ezt miért így csinálta. Hát, nem vitte túlzásba a ragaszkodást. De, igen, kaptam, csak negyede annyit sem, mint amennyit én adtam. Azt mondta, hogy nem szándékosan bántott, de szerintem tudta nagyon jól, hogy mikkel fog bántani engem, szóval, szerintem szándékosan tette. Én nem okoztam neki semmit sem szándékosan. Még mindig nem jutottam sokkal előlrébb. kKszi a kommentet.
2011. szept. 18. 14:07
 22/23 Erinnüsz válasza:
Szerintem úgy lenne teljes a történet , ha mindkét félt hallanánk . Én azt tapasztaltam ,hogy mindenhez két ember kell , ahoz is ,hogy boldogok legyenek és ahoz is , hogy szétmenjenek .
2011. szept. 18. 17:34
 23/23 A kérdező kommentje:
Én is szívesen meghallgatnám, hogy egy vadidegennek hogyan is mondja el a dolgokat. De, arra kb. annyi esély van, mint jegesmedvét fogni a sivatagban. Ugyanis nem beszélünk egymással már egy ideje.
2011. szept. 18. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!