Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg nem jogosan vagyok...

Tényleg nem jogosan vagyok kiakadva?

Figyelt kérdés

Párommal négy évvel ezelőtt jöttünk először össze, de aztán vége lett, másfél évvel később lettünk újra egy pár. Én szakítottam vele akkoriban. Facebookon van egy olyan hülyeség, hogy "On this day 2010", tehát mutatja hogy egy évvel ezelőtt épp mit írtál ki. Na és én olvastam hogy azt írta ki akkor, hogy "Nem zavar ha az exemet mással látom. A szüleim arra tanítottak, hogy a megunt játékaimat adjam a rászorulóknak". Na és én ezen totál kiborultam...nem ilyennek ismerem és elég csalódás volt:S Amikor megemlítettem neki akkor meg letámadott hogy hülyeségeken akadok ki, meg ne legyek már szánalmas.

Úgy tűnik hogy őt egyáltalán nem érdekli hogy ez nekem fáj.

Kívülállók véleménye érdekelne, hogy tényleg nem szabadna ilyenen kibuknom? Csak mert tisztában vagyok vele hogy sokszor baromi gyerekesen tudok viselkedni ilyen téren...de érdekelne h ezen más is kiakadna-e, vagy megint csak én bonyolítom túl?

2011. szept. 17. 13:30
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
ezen ne akadj, ki ezt nem ő találta ki, mindenki ezt irogatja ki. :))
2011. szept. 17. 14:35
 22/24 anonim ***** válasza:

jó én se szeretem a napiszart, nem hasonlítgatlak azzal a színvonallal.

de tény h vannak egész humoros, nem annyira obszcén beírások is ott

azokat én is lájkolom

2011. szept. 17. 14:35
 23/24 anonim ***** válasza:

googleba beírod ezt a beszólást:

[link]

kiad egy csomó ilyen olalt ahol ez fent volt

és lehet lákjolni...

valószínűleg épp akkor ráakadt a pasid és megtetszett neki

nincs benne semmi durva

ne vedd magadra

2011. szept. 17. 14:38
 24/24 anonim ***** válasza:

*lájkolni

*oldalt

2011. szept. 17. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!