Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg nem jogosan vagyok...

Tényleg nem jogosan vagyok kiakadva?

Figyelt kérdés

Párommal négy évvel ezelőtt jöttünk először össze, de aztán vége lett, másfél évvel később lettünk újra egy pár. Én szakítottam vele akkoriban. Facebookon van egy olyan hülyeség, hogy "On this day 2010", tehát mutatja hogy egy évvel ezelőtt épp mit írtál ki. Na és én olvastam hogy azt írta ki akkor, hogy "Nem zavar ha az exemet mással látom. A szüleim arra tanítottak, hogy a megunt játékaimat adjam a rászorulóknak". Na és én ezen totál kiborultam...nem ilyennek ismerem és elég csalódás volt:S Amikor megemlítettem neki akkor meg letámadott hogy hülyeségeken akadok ki, meg ne legyek már szánalmas.

Úgy tűnik hogy őt egyáltalán nem érdekli hogy ez nekem fáj.

Kívülállók véleménye érdekelne, hogy tényleg nem szabadna ilyenen kibuknom? Csak mert tisztában vagyok vele hogy sokszor baromi gyerekesen tudok viselkedni ilyen téren...de érdekelne h ezen más is kiakadna-e, vagy megint csak én bonyolítom túl?

2011. szept. 17. 13:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
A sértett büszkesége íratta ki vele. Nem érdekes, ne törődj vele. Bár még érettlen lehetett akkoriban.
2011. szept. 17. 13:50
 12/24 anonim ***** válasza:
a barátom kiírta egyszer h i love you nem hivatalos feleségem....egy másik lánynak...ráadásul mi együtt voltunk akkor is....na ehhez mit szólsz ??? :(
2011. szept. 17. 13:54
 13/24 anonim ***** válasza:
50%

hisztis liba vagy ha ezen fennakadtál

10-ből 8 ember ezt kirakta ezt anno FBon

én is..

22/L

2011. szept. 17. 14:00
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

napiszaron volt ez a beszólás

én is lájkoltam mert jópofa

ennyi

ezek nem az ő saját szavai

az se feltétlen jelent semmit h kirakta

csak jópofának találta és ennyi

2011. szept. 17. 14:01
 15/24 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek:) Komolyan tőletek sikerült megnyugodni:D

És tényleg hisztis liba vagyok..:)

2011. szept. 17. 14:04
 16/24 anonim ***** válasza:
sztem jogosan.ha télleg rád értette.
2011. szept. 17. 14:16
 17/24 anonim ***** válasza:

menjetek fel napiszarra meglátjátok h ennél 5 milliószor durvább beszólások is vannak

és boldog párkapcsolatban élők lájkolják ezeket..

mert most ez a menő...

nem kell komolyan venni

2011. szept. 17. 14:18
 18/24 anonim ***** válasza:
ez akk s ejó.mér menő?
2011. szept. 17. 14:18
 19/24 anonim ***** válasza:

hol van FBon ez a funkció?

hogy mit írtam ki xy nap?

2011. szept. 17. 14:19
 20/24 A kérdező kommentje:

Hát a napiszar szintjéhez azért nem mérném magam:)

Amúgy a kérdésre válaszolva nem konkrét funkció, én is csak véletlenül akadtam rá, simán csak benéztem a képeihez, és közben oldalt mutatta ezt. Meg néha olyat h "Régebbi állapotfrissítések", ami nem egy éve volt, csak néhány hete,hónapja.

2011. szept. 17. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!