Tényleg nem jogosan vagyok kiakadva?
Párommal négy évvel ezelőtt jöttünk először össze, de aztán vége lett, másfél évvel később lettünk újra egy pár. Én szakítottam vele akkoriban. Facebookon van egy olyan hülyeség, hogy "On this day 2010", tehát mutatja hogy egy évvel ezelőtt épp mit írtál ki. Na és én olvastam hogy azt írta ki akkor, hogy "Nem zavar ha az exemet mással látom. A szüleim arra tanítottak, hogy a megunt játékaimat adjam a rászorulóknak". Na és én ezen totál kiborultam...nem ilyennek ismerem és elég csalódás volt:S Amikor megemlítettem neki akkor meg letámadott hogy hülyeségeken akadok ki, meg ne legyek már szánalmas.
Úgy tűnik hogy őt egyáltalán nem érdekli hogy ez nekem fáj.
Kívülállók véleménye érdekelne, hogy tényleg nem szabadna ilyenen kibuknom? Csak mert tisztában vagyok vele hogy sokszor baromi gyerekesen tudok viselkedni ilyen téren...de érdekelne h ezen más is kiakadna-e, vagy megint csak én bonyolítom túl?
hisztis liba vagy ha ezen fennakadtál
10-ből 8 ember ezt kirakta ezt anno FBon
én is..
22/L
napiszaron volt ez a beszólás
én is lájkoltam mert jópofa
ennyi
ezek nem az ő saját szavai
az se feltétlen jelent semmit h kirakta
csak jópofának találta és ennyi
Köszi mindenkinek:) Komolyan tőletek sikerült megnyugodni:D
És tényleg hisztis liba vagyok..:)
menjetek fel napiszarra meglátjátok h ennél 5 milliószor durvább beszólások is vannak
és boldog párkapcsolatban élők lájkolják ezeket..
mert most ez a menő...
nem kell komolyan venni
hol van FBon ez a funkció?
hogy mit írtam ki xy nap?
Hát a napiszar szintjéhez azért nem mérném magam:)
Amúgy a kérdésre válaszolva nem konkrét funkció, én is csak véletlenül akadtam rá, simán csak benéztem a képeihez, és közben oldalt mutatta ezt. Meg néha olyat h "Régebbi állapotfrissítések", ami nem egy éve volt, csak néhány hete,hónapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!