Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 3 éves fiam fél tőlem? Mit...

3 éves fiam fél tőlem? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Már lassan 1 éve történt. Nagyon ideges voltam folyton csak nyeltem de egyszer kijött belőlem és ott volt a fiam is aki eléggé megijedt. Azóta is bánom de tényleg...csak hát több hétig magamban tartottam. Pár napig tök feszült volt a hangulat. Utána nem volt semmi baj minden ment normálisan. Ma a főnököm felidegesített és kicsit felemeltem a hangomat és a fiam azóta más. Tudom hogy elcsesztem de azon vagyok hogy jó legyen minden. Amúgy nem vagyok idegbeteg. Most fél?

31/F

2011. szept. 16. 21:16
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Szia,

Tudom, h régen írtál már, de hátha olvasod még.

Én most ugyanebben a helyzetben vagyok. Az én fiam 2,5 éves és amellett h nagyon apás tud lenni hosszú időszakokra, időnként mégis azt "játsza", hogy fél tőlem, az anyjához fut, mert valamiért azt képzeli be, h én mérges vagyok rá. Pedig semmi nem történt az adott helyzetben.

Néha már látta, hogy kiborultam én is, ráadásul mély hangom van, amit a felemelek erősen, az pluszban lehet ijesztő a számára. És most is valamelyik nap, úgy bújt tőlem, mintha jól leordítottam volna pedig tényleg semmi nem történt. Nem is volt rossz, amiért rá kellett volna szólnom, mégis. Nem értettem és nagyon rosszul esik. Pedig ha épp nincs ilyen baja, akkor nagyon jól eljátszunk egy csomót és mondom akkor nagyon apás is.

Ti nálatok hogy volt ez? Hogy múlt el? Azóta már idősebb a fiad, most jóba vagytok?? Egyedül vagyok ezzel a problémával? Igyekszem jó apa lenni, csak az alaptermészetem sajnos olyan h hamar fölhúzom magam és egy idő után robbanok.

Köszi ha válaszolsz

2018. okt. 29. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!