Baj ha szoktam használni a hangomat?
Közösségben élés alapszabályai...
Ha normális hangon nem hallanak, akkor nem is figyelnek.
Engem idegesítenél.
A szomszéd se kíváncsi rád. Ő a baszogatással tudja visszaadni neked.
21:56
Tehát szerinted az olyan ember, aki nem zavarja hangoskodással a szomszédait, az sunyi, alattomos, képmutató és arrogáns. Értem. És ha téged ezzel lehet kikergetni a világból, akkor kívánok neked szomszédságnak néhány sokgyerekes roma családot, csak hogy jól érezd magad. ;)
Én is hangosan beszélek. Hangos munkahelyen dolgozom, és ott túl kell kiabálni a gépek zaját, és igy szoktam már meg. Mikor otthon voltam gyesen, akkor én is halkabban beszéltem, de most..... de a szomszéd nem cseszegetett, érte sohasem, valahogy nem is nagyon beszélünk, mert nem alakult úgy a dolog. Köszönünk, és kész. De egyszer, mikor észrevettem magamon, hogy hangosabb lettem, akkor becsöngettem hozzá, és megkérdeztem, hogy nem szokott-e hallani. Ő csak annyit mondott, hogy de igen, és mosolyogva hozzátette, hogy viszont soha nem akkor, mikor a normál emberek alusznak. Szóval, nem éjjel. És addig nem probléma.
Gondolom a kérdező sem éjjel 11-kor szól a családnak, hogy pl kész a fürdőviz.
"Nyilván a férjed ilyennek szeret, különben nem lenne veled. Aki tehát szeret, így szeret, aki pedig nem, az úgyis tökmindegy."
Aki meg eddig még nem utálta, az az ordítozás után már fogja. Be kéne már látni, hogy a panel nem annak való, aki csak ezer decibellel képes élni a magánéletét. Ki lehet költözni tanyára is, a tyúkok nem fognak átkopogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!