Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj ha szoktam használni a...

Baj ha szoktam használni a hangomat?

Figyelt kérdés
pl. Ha már a kicsi a kádban a nagy még nem jött fürödni akkor kiáltok neki és nem kimegyek szólni. Elég sokat hallani a számat, nem csendes tipus vagyok. Sokan meg azt hiszik veszekszem a párommal vagy a manóimra kiabálok. Pedig csak nekik kiáltok és nem rájuk kiáltok. Gáz? Vegyek vissza? De nem lehet két gyerekkel csendbe lenni, a játék is hangos, meg ha neveli őket az ember sokszor az is. Csak már unom a szomszéd sunyi megjegyzését hogy hallotta este 7körül a hangom. Veszekedtünk? Nem. Csak fürdetés idő volt! Magyarázkodom mindig. 3 hónapja lakunk itt, és néha télleg nagy szám van. Változnom kell? 30\nő
2011. szept. 16. 20:55
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Mindenkinek kszi a válaszokat! Utolsó előttinek: ilyen a temperamentumom és kész. A tekintélyemmel és az önbizalmammal nincs baj. Csak nagy hangom van na. De vissza tudom fogni magam ha muszáj...
2011. szept. 16. 21:57
 12/23 anonim ***** válasza:
55%
Ne akarj megváltozni és nem is szabad, mert TE ilyen vagy, ez a személyiséged, ez vagy TE. Nyilván a férjed ilyennek szeret, különben nem lenne veled. Aki tehát szeret, így szeret, aki pedig nem, az úgyis tökmindegy. Szard le a szomszédot:))
2011. szept. 16. 22:03
 13/23 anonim ***** válasza:
55%
Akinek nem tetszik szívjon héliumot. Amúgy ne érdekeljen mások véleménye. Te ilyen vagy. Van egy osztálytársam és ő is ilyen nagyhangú. Ha én is nagyhangú lennék nem nagyon érdekelne, hogy mások mit mondanak.
2011. szept. 16. 22:06
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Közösségben élés alapszabályai...

Ha normális hangon nem hallanak, akkor nem is figyelnek.

Engem idegesítenél.

A szomszéd se kíváncsi rád. Ő a baszogatással tudja visszaadni neked.

2011. szept. 16. 22:16
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Azért az már erős túlzás, hogy úgy ordítasz a gyerekeidnek, hogy még a szomszéd is tisztán hallja. Biztosan nem kíváncsi a hangodra, mikor munka után fáradtan hazaér. Fordított esetben, ha mondjuk olyan hangos zenét hallgatna, amilyen hangerővel te kiabálsz, biztos halálra lennél sértődve, hogy milyen bunkó, lármás ember, ugye?
2011. szept. 16. 23:19
 16/23 anonim ***** válasza:
69%

21:56

Tehát szerinted az olyan ember, aki nem zavarja hangoskodással a szomszédait, az sunyi, alattomos, képmutató és arrogáns. Értem. És ha téged ezzel lehet kikergetni a világból, akkor kívánok neked szomszédságnak néhány sokgyerekes roma családot, csak hogy jól érezd magad. ;)

2011. szept. 16. 23:50
 17/23 anonim ***** válasza:

Én is hangosan beszélek. Hangos munkahelyen dolgozom, és ott túl kell kiabálni a gépek zaját, és igy szoktam már meg. Mikor otthon voltam gyesen, akkor én is halkabban beszéltem, de most..... de a szomszéd nem cseszegetett, érte sohasem, valahogy nem is nagyon beszélünk, mert nem alakult úgy a dolog. Köszönünk, és kész. De egyszer, mikor észrevettem magamon, hogy hangosabb lettem, akkor becsöngettem hozzá, és megkérdeztem, hogy nem szokott-e hallani. Ő csak annyit mondott, hogy de igen, és mosolyogva hozzátette, hogy viszont soha nem akkor, mikor a normál emberek alusznak. Szóval, nem éjjel. És addig nem probléma.

Gondolom a kérdező sem éjjel 11-kor szól a családnak, hogy pl kész a fürdőviz.

2011. szept. 17. 11:12
 18/23 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: pedig nappal még a gyerkőcök is hangosan hallgatják a zenét, de eddig még nem volt gond. Feltételezem, hogy vagy pont nem olyan helységnél van a gép a szomszéd felől, hogy zavarja, vagy nem zavarja a dolog. Szóval lehet együtt élni egy úgymond hangosabb szomszéddal is.
2011. szept. 17. 11:14
 19/23 anonim ***** válasza:
91%

"Nyilván a férjed ilyennek szeret, különben nem lenne veled. Aki tehát szeret, így szeret, aki pedig nem, az úgyis tökmindegy."

Aki meg eddig még nem utálta, az az ordítozás után már fogja. Be kéne már látni, hogy a panel nem annak való, aki csak ezer decibellel képes élni a magánéletét. Ki lehet költözni tanyára is, a tyúkok nem fognak átkopogni.

2011. szept. 17. 16:05
 20/23 anonim ***** válasza:
48%
A panel annak sem való, aki halkabban beszél, mivel a kisebb zajok is áthallatszanak. És akinek nem tetszik a költözzön ki tanyára, ott nincsenek szomszédok:)
2011. szept. 17. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!