Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy szeretlhetném le az...

Hogy szeretlhetném le az alattomosan nyomuló, befolyásoló, érzelmi zsaroló embert?

Figyelt kérdés

A történet röviden a következő: Adott egy elvált pár. A gyermek valamelyik félhez került elhelyezésre, a másiknak van láthatása. Korrekt, nem minimál láthatás, ezen felül még plusz alkalmakat kap, ha kér. Az a fél, akinél a gyermek van, nem akadályozza a kapcsolattartást, inkább nagyon rugalmas és rengeteg megállapodáson kívüli alkalmat ad a másiknak, amit a gyerekkel tölthet.

Itt jön a kurfli: az, akinek láthatása van, még többet akar a gyerek érdekére hivatkozva. Olyan szinten, hogy irreális dolgokat kér érzelmi zsarolva. Kérlek, ne gyertek azzal, hogy miért nem kaphat még több alkalmat, mert rengeteg plusz alkalma van még így is. Hogy lehet azt megakadályozni, hogy ne az történjen, hogy az ember a kezét nyújtja, aztán a karját akarják, a karja után a törzsét, a lábát és szép lassan mindent?

2011. szept. 16. 15:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
"még többet akar a gyerek érdekére hivatkozva" én nem értem ez miért probléma
2011. szept. 16. 18:24
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem engedj és a gyerek lesz az aki elöbb utobb bele un, nem tudom milyen a pasas de kétlem hogy hosszú távon úgy eltudná látni a gyereket mint te.

Az elején könnyű körül ugrálni, kényesztetni de mikor jönn a hiszti, elvárás lesz a mindenapi édesség, drága cuccok.... rögtön nem lesz ilyen ragaszkodó.

A pasi is elkényelmesedik és a gyereket ugrasztja 1 pohár vízért, hogy vigye ki a szemetet.... nem bírná sokáig a kölyök.

2011. szept. 16. 20:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!