A Warfarin vagy a Benett név jó lenne a gyereknek? Az elsőt lehetne anyakönyveztetni?
Figyelt kérdés
2011. szept. 15. 20:18
41/65 anonim válasza:
Ha valamelyik szülő nem magyar származású, akkor a gyermek neve akármi lehet. Az én gyermekeimnek sem csak magyar nevük van, de azért nem Saridonnak és Rhynospraynek hívják őket.:)
43/65 anonim válasza:
A válaszom az hogy nem vagy normális.. Miért nem rekettye, vagy radiátor inkább?
44/65 anonim válasza:
jó lenne ha 20-as IQ alatt ide nem lehetne irkálni....
45/65 anonim válasza:
Ha mégis kislány lesz, akkor ajánlanám a Szalmonella, Shigella (vérhast okozó baktérium), Borrelia (a Lyme-kór okozója) neveket is! Szerintem szépen csengő és egyedi lenne! ;)
46/65 anonim válasza:
Androvics Arnold (Benett), nem tetszene?
47/65 anonim válasza:
Doloresz vagy az Ámor nem szebbek?
48/65 anonim válasza:
Jót nevettem a válaszokon:D Köszönöm:)
49/65 anonim válasza:
legyen mindekettő, úgy már majdnem Warren Buffett
50/65 anonim válasza:
Te szórakozol bizonyára. Különben nem emelted volna ki az idióta kérdésed. Mi nem győzött meg ennyi válaszból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!