Mi az, ami miatt egy férfi ilyen változásokat vállal be?
Köszönöm a válaszokat. Én is érzem, hogy kicsit nevetséges ez az egész. Amúgy nem vagyok sem gyanakvó, sem féltékenykedő, általában az ilyen dolgokról nem vitatkozom. Előbb utóbb úgyis kiderülne ha lenne más, nyomozni nem szeretnék, csak nekem olyan hirtelen jött ez az egész.
Nálam ezeket a dolgokat hosszas elemzés, gondolkodás előzi meg, kell legalább 2hét mire rászánom magam, végiggondolom, hogy biztosan nem követek-e el hibát (például munkahely váltásnál). De nála ez nem így működik ahogy látom, mert mint már írtam, ez mind egyik napról a másikra történt, semmit nem említett ezzel kapcsolatban. Ezért furcsa csak.
Nálam ezeket a dolgokat hosszas elemzés, gondolkodás előzi meg, kell legalább 2hét mire rászánom magam, végiggondolom, hogy biztosan nem követek-e el hibát (például munkahely váltásnál).
Nala is ugyanaz a helyzet, csak neked tunik hiphopnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!