Mi az, ami miatt egy férfi ilyen változásokat vállal be?
Hát ha nagyon szeret,akkor igen.
De benne van a pakliban,hogy más valami/valaki van a háttérben.
Nem kell rögtön rosszra gondolni, ezt szokták mondani.
Lehet egy rokon vagy jóbarát halála ami kapcsán elgondolkodott azon hogy milyen rövid az élet és hogy tényleg úgy akar e élni mint eddig. Vagy más trauma.
Legjobb lesz ha tőle kérdezed meg!
Ez tök jó!
Azt mondod, hogy beszéltetek róla és még mondtad is neki, hogy te mindenben támogatod őt!
Ő ebből erőt merített és erre most kétségbe vagy esve, hogy lehet más miatt történt ez a változás.
Hmm. Ki érti a nőket? :)
Ez tök jó!
"Azt mondod, hogy beszéltetek róla és még mondtad is neki, hogy te mindenben támogatod őt!
Ő ebből erőt merített és erre most kétségbe vagy esve, hogy lehet más miatt történt ez a változás.
Hmm. Ki érti a nőket? :)"
Ezt akartam én is írni.
Szerintem egyszerűen csak hozott egy döntést és kész, vagy valaki beijesztette, hogy az ilyen férfiakat elhagyják és azért csinálja. Nem hiszem, hogy megcsal, de ha te ilyen gyanakvó típus vagy, akkor meg tudnám érteni. Nem szabad így hozzáállni a másikhoz, elvileg a kapcsolat alapja a bizalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!