Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhanyagolnak a testvéreim, a...

Elhanyagolnak a testvéreim, a barátaim, a párom, az egész környezetem. Mit tegyek, hogy újra "központban" legyek?

Figyelt kérdés

Jelenleg sajnos munkanélküli vagyok, és a párom dolgozik, testvéreim iskolába járnak, barátaim dolgoznak... Senkinek nincs ideje rám, nekem pedig rengeteg időm van, mivel itthon vagyok. Ha velük akarok lenni, akkor azt vágják a fejemhez, hogy én egész nap ráérek, ők nem, ne akarjak állandóan mindig valakivel lenni... De rettentő magányos vagyok, és ezt nem értik meg, mert nekik ott van a férj, család stb... Nem érdekli őket, hogy velem mi van, mert azt mondják, hogy nem dolgozom, akkor meg mi a sok dolog ami velem történik? Emiatt nem érdeklődnek irántam. Tudom, hogy az lenne a megoldás, ha nem lennék rájuk utalva, meg hogyha elmennék dolgozni, de nem tudok még, mert nincs munka...

Van valakivel ilyen helyzet?

2009. ápr. 23. 14:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
44%
Ha Te úgy gondolod, hogy az a segítség, hogy mindenki bólogat, és megerősít a saját hülyeségedben, akkor nagyon elvagy tájolva. Szerintem sokkal nagyobb segítség, ha egy őszinte véleménnyel esetleg felnyitják az ember szemét. És az, ha Te úgy érzed, hogy a barátaid azzal, hogy nem helyeselnek neked és élik a megszokott életük cserben hagynak téged nem tudod mi a barátság. Ezért meg csak sajnálni tudlak, rossz lehet barátok, hobbi nélkül élni.
2009. ápr. 25. 12:50
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm, le lehet erről a témáról kattanni, van ezen a kérdésen kívül több ezer, amire lehet válaszolgatni.

Azoknak akik kedvesen közelítették meg a problémámat, azoknak meg köszönöm..

2009. ápr. 26. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!