Elhanyagolnak a testvéreim, a barátaim, a párom, az egész környezetem. Mit tegyek, hogy újra "központban" legyek?
Jelenleg sajnos munkanélküli vagyok, és a párom dolgozik, testvéreim iskolába járnak, barátaim dolgoznak... Senkinek nincs ideje rám, nekem pedig rengeteg időm van, mivel itthon vagyok. Ha velük akarok lenni, akkor azt vágják a fejemhez, hogy én egész nap ráérek, ők nem, ne akarjak állandóan mindig valakivel lenni... De rettentő magányos vagyok, és ezt nem értik meg, mert nekik ott van a férj, család stb... Nem érdekli őket, hogy velem mi van, mert azt mondják, hogy nem dolgozom, akkor meg mi a sok dolog ami velem történik? Emiatt nem érdeklődnek irántam. Tudom, hogy az lenne a megoldás, ha nem lennék rájuk utalva, meg hogyha elmennék dolgozni, de nem tudok még, mert nincs munka...
Van valakivel ilyen helyzet?
Köszönöm, le lehet erről a témáról kattanni, van ezen a kérdésen kívül több ezer, amire lehet válaszolgatni.
Azoknak akik kedvesen közelítették meg a problémámat, azoknak meg köszönöm..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!