Mit tegyek a férjemmel?
Röviden.A férjem retteg a pókoktól.Annyira fél tőlük,hogy ha éjfélkor megyünk az emeletre aludni,és lát egy pókot,addig nem mer feljönni amíg el nem kapom..Képes inkább a nappaliban ülni a kanapén egészen reggelig.
Én is félek a pókoktól,de kénytelen vagyok pohárral elkapni és kivinni az udvarra.Sajnos sokszor tényleg tenyérnyi nagy pókok jönnek elő,de ez akkor sem jó,hogy ennyire betegesen fél tőlük.Ráadásul a félelem ragadós,mert a felnőtt fiam is parázik..
A padlás gondolom tele van pókokkal,de mivel ez egy egybekötött sorház,nem sok értelme van irtani őket..(meg hát ártalmatlanok,csak csúnyák)
Mit csináljak a fiúkkal hogy ne féljenek ennyire??Főleg a férjem???
Köszönöm a válaszokat-
Sajnos dokinál már voltunk,mert a férjem ahogy mondja elég ciki hogy 110 kilósan harcművész létére retteg a pókoktól.
Porszívózás minden nap van,és beszereztem már régebben is mindenféle rovarirtó szereket,bár én nem szeretek megölni egyetlen egy rovart sem..De azt vettük észre,hogy ha elkapok egy nagy pókot,akkor később mindig előjön egy kisebb,mintha nagy már nem lenne rivális.Hiba használok rovarirtó szereket de mintha védve lennének ellene.
Én is félek a pókoktól,de minden este felfedező útra megyek,mert a srácok nem mernek addig lefeküdni amíg azt nem mondom hogy tiszta a terep...
Egyébként tényleg nem túloztam amikor azt mondtam,hogy tenyérnyi pókok..Ugyanis utánajártam,hogy mégis kihez van szerencsénk..itt a kép és a link..
Én elfogadom a srácokat úgy ahogy vannak,mert a pókfóbiájuk nem egyedi...csak gondoltam valahogy megpróbálok segíteni nekik..De úgy látszik nem megy..
Egyébként az elején arra gondoltam,hogy egy icike-picike kis pókot adok nekik,hogy lássák nem kell tőlük félni..De már attól is sikítoznak..
JA! a gázóra dobozát nem nyitják ki,mert a dobozban él a "nagy barna ló" aki egy pók...
a rohadt qva eget, hát ettől én is visítanék, pedig amúgy le szoktam csapni őket :O
narancsillatot állítólag utálják, próbáld meg párologtatni (illóolaj). citrusos tisztítószerek is jók. rovarirtó nem biztos, mert nem rovar a dög, hanem pók.
basszus, sose megyek Angliába ezek után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!