Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek a férjemmel?

Mit tegyek a férjemmel?

Figyelt kérdés

Röviden.A férjem retteg a pókoktól.Annyira fél tőlük,hogy ha éjfélkor megyünk az emeletre aludni,és lát egy pókot,addig nem mer feljönni amíg el nem kapom..Képes inkább a nappaliban ülni a kanapén egészen reggelig.

Én is félek a pókoktól,de kénytelen vagyok pohárral elkapni és kivinni az udvarra.Sajnos sokszor tényleg tenyérnyi nagy pókok jönnek elő,de ez akkor sem jó,hogy ennyire betegesen fél tőlük.Ráadásul a félelem ragadós,mert a felnőtt fiam is parázik..

A padlás gondolom tele van pókokkal,de mivel ez egy egybekötött sorház,nem sok értelme van irtani őket..(meg hát ártalmatlanok,csak csúnyák)

Mit csináljak a fiúkkal hogy ne féljenek ennyire??Főleg a férjem???

2011. szept. 14. 11:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Én is rettegek a pókoktól,pont mint a férjed. Vagy még jobban... :(

Lehet kapni elektromos ultrahangos pókriasztót,ismerőseim mondták,hogy nagyon hatékony. Én is most fogok beszerezni mindjárt kettőt. Nem túl olcsó,de én annyira gyűlölöm a pókokat,hogy nekem egy ilyen minden pénzt megér.

Talán nektek is beválna.

26/N

2011. szept. 14. 12:31
 12/24 anonim ***** válasza:
Semmit nem tudsz tenni. Az én férjem dettó. Csak ő meg meri ölni őket :D
2011. szept. 14. 12:31
 13/24 anonim ***** válasza:

Az én férjem is retteg a pókoktól,de nagyon!Nálunk is én vadászom le a szörnyeket:) A 1.5 lányunk szintén retteg,mindég mondja,hogy póóóóóóó...

Én pedig a döglött halaktól írtózom...(nem azoktól amit a boltba veszel.hanem amelyik a folyóban elpusztul és felfordul,bljjjakk....)

2011. szept. 14. 12:35
 14/24 anonim ***** válasza:
Húú... ha meglátok egyet, annyira megmerevedek, hogy az hihetetlen. Nem konkrétan sírok, hanem elkezd ömleni a könnyem, remegek és izzadok. Ha megöltem, utána meg el kell mennem hányni. Nagyon durva.
2011. szept. 14. 12:50
 15/24 anonim ***** válasza:

2.vagyok,kicsit OFF lesz amit irok.

Ha még fokozni akarom,elárulok valamit. Én minden rovartól undorodom.Na jó,a szúnyog és a légy meg a lepke attól nem...De az olyanokra gondolok, mint a poloska, kabóca,stb.

Amig nem fújtik ki a balkont-csak az van 2-a szobába, ahol alszunk, rengeteg kabóca bejött egy kis lyukon.Párom nem volt itthon, egy darabig ültem az ágyon, míg a plafonon ugráltak....Sírtam, annyira fuj..de elkezdtem csapkodni őket.De ismét rengeteg lett, na de utálom őket.

3 napja pedig egy poloska látogatta meg a függönyt..na én elkezdtem kiabállni.

Szóval így vagyok a rovarokkal..

2011. szept. 14. 12:59
 16/24 anonim ***** válasza:
*fújtuk
2011. szept. 14. 12:59
 17/24 anonim ***** válasza:

Szerintem, amit tenni tudsz az az, hogy elfogadod így őket. :) Nem hiszem, hogy ez változni fog. Ennyi...félnek tőle. :)

Az én férjem a csúszómászóktól fél.

2011. szept. 14. 14:23
 18/24 anonim ***** válasza:

Nem tudsz semmit csinálni.

Én is irtózom a pókoktól, emlékszem egyszer tusolni akartam, pont bemásztam a kádba, (nincs zuhanyfülke) mikor a lefolyónál megláttam egy nagy,szőrös pókot. Hát én úgy elkezdtem visítani anyám után...jelzem, 18 éves voltam akkor.

A férjem meg halálra röhögi magát, múltkor is este 11kor rohantam ki visítozva a hálóból, a kisfiunk már rég aludt...de valahogy zsigerből jön a sikítás meg a rohanás...

2011. szept. 14. 15:09
 19/24 anonim ***** válasza:
én a galamboktól rettegek, senki se érti még én sem egyszerűen leblokkol az agyam ha a közelembe kerülnek. Pedig más madártól nem félek
2011. szept. 14. 18:03
 20/24 anonim ***** válasza:
Elektromos rovarirtó,és legyél továbbra is hős
2011. szept. 14. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!