Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Unjuk a ferjemmel egymast mit...

Unjuk a ferjemmel egymast mit csinaljunk?

Figyelt kérdés
mar 30 eve vagyunk hazasok,meg fiatalok vagyunk en 48,a ferjem 50 de mar unjuk egymast,mit csinaljak?
2011. aug. 15. 17:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
14%
szépen,csendesen,baráti hangulatban váljatok el..
2011. aug. 15. 17:33
 2/16 anonim ***** válasza:
28%
Beszéljetek róla,és ha nem működik akkor váljatok. Olyan nehéz ezt a gondolatmenetet átfuttatni az agyadon így 48 évesen?
 3/16 anonim ***** válasza:
14%
Váljatok! Mi mást? Vagy éljetek nyitott kapcsiban, ha csak a pénz tart össze titeket.
 4/16 anonim ***** válasza:
22%

menjetek vissza az első randi helyszínére, vagy, ahol még friss szerelmesekként olyan élmény ért titeket, amire még mindig mosolyogva gondoltok vissza.

Vannak pl. quad túrák pároknak, ha szeretitek az ilyen dolgokat. Kiránduljatok.

vagy bocsi, de ha ezeket már próbáltátok, és nem jött be, akkor intsetek búcsút egymásnak.:S

23N

5/16 anonim ***** válasza:
30%
Vigyél egy kis tüzet a kapcsolatba.Locsold le az urad egy kanna benzinnel és gyújtsd fel:D
2011. aug. 15. 17:34
 6/16 anonim ***** válasza:
44%

Csináljatok külön programokat, aztán meséljétek el egymásnak, hogy mi minden történt, milyen jó volt.

Így lesz miről beszélgetnetek, fel lesztek dobódva.

Nyilván egy csomóan azt fogják javasolni, hogy együtt menjetek ide-oda, de szerintem ez nem jó ötlet, ha így is unjátok egymást.

Nyilván egy kiránduláson is unnátok a másikat, és csak baktatnátok egymás mellett.

Szerintem találjatok társaságot külön-külön, és hobbit is.

Érdekesebb lesz az életetek, és ezáltal Ti magatok is egymásnak.

2011. aug. 15. 17:35
 7/16 anonim ***** válasza:
21%
swinger party?
2011. aug. 15. 17:39
 8/16 anonim ***** válasza:
50%

Hogyhogy unjátok egymást? Milyen szempontból?

Szerintem ebben az életkorban már a gyermekeitek, vagy unokáitok (vagy születendő unokáitok) kellene, hogy fontosak legyetek, ez állandó beszédtémát és programot ad egy házaspárnak.

2011. aug. 15. 17:46
 9/16 A kérdező kommentje:
A fiunk mar 29 eves,unkoank nincs,es csalodtam is benne,hazugsaggal fogtam el
2011. aug. 15. 17:49
 10/16 anonim ***** válasza:
Én imádom az ötven körüli nőket! Lepókhálózzalak?
2011. aug. 15. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!