Bátyám ilyeneket kommentel, hogy "nők krvák", "rbancok", normális ez?
Most lesz 20 éves, édesanyám mindig körülrajongta, azért gürcölt a munkában, hogy neki-és nekem jó legyen.
Én mindig kedves voltam vele, főztem neki, megbeszéltük a gondjait...azt tudom, hogy baja van a lányokkal és fél tőlük, de szörnyű volt ilyeneket olvasni-tudom milyen nevet használ kommenteléshez...úgy láttam pár fórumon, vagy itt is, hogy ilyeneket ír. Miért csinálja ezt?
17/L
Amennyit csalódtam már a nőkben megértem a bátyádat.
Többször bántott meg egy csinos, törékeny lány, mint egy bunkó, izmos fiú.
És ezért általánosítani kell?
engem meg fiúk bántanak, nap, mint nap, az iskolában,
mert még szűz vagyok, és ez mióta kiderült, azóta csesztetnek, szűzkrváznak, holott egyiküknek sem "húzom" az agyát,meg ajánlgatják a..nemi szervüket. Ja, de ez csak fickós csínytevés...
Szerintem is pár lány visszautasította, és ez a baja..
De nyugodj meg, titeket biztosan nem tart k----ának. (eleve normális ember a saját családjába tartozó nőket nem tekinti "nőnek", úgy értem partnerjelöltnek.)
Majd lesz egy normális barátnője, aztán nem írkál, meg gondol ilyeneket.
Figyelj!ű
A bátyád egy nyomorékagyú, lúzer, a kutyának sem kellő, elkényeztetett bunkó paraszt!
Minden olyan pasi ilyen, aki ilyeneket irogat! Sajnos ez így van!
Nézd meg, a kapcsolatok 80%-ban mindig a nőkkel szemetek, őket zsarolják érzelmileg, lelkileg, őket nézik cselédnek, őket nem tisztelik---stb, ÉS MÉGIS A NŐKNEK VAN ANNYI INTELLIGENCIÁJUK, HOGY NEM GYŰLÖLKÖDNEK nem álllnak bosszút.
Persze én direkt szoktam itt ribanc pasizni(kiegyenlítem a számlát), ha egyszer ugye azok a pasik...jó nagy qrvák mert minden nőt megakarnak fektetni és mindenkivel lefekszenek.
Amit ajánlok: Vívjátok ki anyuddal a tiszteletét! Ne nyaljátok ki a seggét! Nem azért van a férfi h nyalva legyen, nekik kellene pátyolgatni a nőket és nem fordítva! Mert különben elszemtelenedik!
Ha meg sikertelen akkor egy hülye ha ezért a nőket hibáztatja.
Sose gondolkodj egy pasi beszólásain, mert a pasiknak nincsen semmi igazságérzetük, egyszerűen nem tudnak ésszel gondolkodni...mindig a farkuk vagy a büszkeségük beszél belőlük, sosem a racionalitás. Mindig a saját fas*zságukat vetítik rá a nőkre, bennünk valami ősi ellenséget látnak már évezredek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!