Ha külön éltek a szüleitektől, mégis milyen gyakran beszéltek vagy találkoztok velük?
Figyelt kérdés
Kor+ mióta éltek külön írjátok le légyszi!2011. szept. 13. 17:28
11/18 anonim válasza:
Mindennap beszélek Apuval, Anyuval is. Mindkettőjükkel heti egyszer találkozom. Apukámtól 9 éve élek külön, ez azóta van így. Anyumtól meg 3 éve és vele is azóta van így.
23N
12/18 anonim válasza:
4 és fél éve élek külön a szüleimtől, a barátommal. Amíg szüleim itthon éltek heti 2x-3x találkoztunk, most hogy külföldre költöztek (lassan egy éve) 3-4 havonta találkozunk, de skypon minden áldott nap beszélünk :)
14/18 anonim válasza:
Kb. hetente, kéthetente beszélünk telefonon és 3 havonta járok hozzájuk(nagyon szeretem őket, de egyszerűen nem tudok velük miről beszélgetni). 5 éve költöztem el. 24N
15/18 anonim válasza:
18 éves korom óta élek külön, albérletben, párommal. Mivel több mint 100 km-re laknak, és a párom anyukáját is látogatni kell, így kb havonta, de inkább 2 havonta egyszer jut rájuk a sor. Telefonon szinte minden nap beszélünk.
24N
16/18 anonim válasza:
4 éve élek külön, 32/N vagyok. Napi szinten beszélünk telefonon (ingyen:) és általában 2 hetente hétvégén lemegyek hozzájuk. Nem is tudnám elképzelni, hogy 1 hétig nem tudok róluk semmit, minden este megbeszéljük telefonon, hogy kivel mi történt aznap.
17/18 anonim válasza:
Én két hetente beszélek anyumékkal telefonon egy fél órát,és csak karácsonykor meg húsvétkor járunk haza.
Nagyon szeretem őket,de sajnos így alakult.Folyamatosan dolgozunk,így nincs időnk még hétvégén sem.De legalább sosem kapunk össze,mert mikor találkozunk mindenki örül mindenkinek :)
18/18 anonim válasza:
Jah...azt elfelejtettem ,hogy 2 éve vagyok külön tőlük.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!