Félsz a magánytól? (Magyarázat lent)
Figyelt kérdés
Éreztél már olyat, hogy mindegy, mekkora a rokonság, mennyire kedves a család, ha nincs egy ember, akivel minden titkod-bajod megoszthatod, mit sem ér az egész?2011. szept. 13. 10:46
11/12 anonim válasza:
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:57
Mintha magamról olvasnék....
30/F
Ha gondolod írj beszélgethetnénk egy jót....
12/12 anonim válasza:
Nem félek a magánytól mert van egy csodás anyukám és egy jó fej öcsikém.Viszont az fáj,hogy azok az emberek,akiket valamikor a barátaimnak hívtam,egyszer csak elhagytak.Bejelöltek ismerősnek Facebook-on,de soha nem írnak rám,én meg minek írjak?Sokszor elgondolkodtam azon,hogy talán velem lehet a baj?Hiszen ha problémájuk volt,igyekeztem segíteni,ha mással nem is,egy jó szóval.Ahogy telnek az évek,magamba fordulok,a családomon kívül nem akarok megnyílni senkinek.Nekem már ez majdhogynem így természetes,így legalább nem "rúg" belém még egyszer senki.Rájöttem,hogy a család az életben a legerősebb kötelék.Legalábbis számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!