Mit szólnátok ha egy rokonotok azt a nevet adná a gyerekének, amit évek óta kiválasztottatok a sajátotoknak?
Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 21:34
31/35 anonim válasza:
Én teljesen megértem a problémád, nálunk is volt hasonló "probléma". Nekünk nagyon tetszett a Janka név, ezt mindenki tudta a családban, barátok körében. Aztán jött a meglepetés egyik legjobb barátnőm terhes lett, teljesen más lány névben gondolkodtak mikor terhes volt, aztán mikor megszületett csak Janka lett, mert nem jutott eszébe a barátnőmnek a saját választásuk (állítása szerint). Én nem sértődtem meg...de már nem áruljuk el senkinek a befutót :) nehogy másnak az jusson eszébe a szülőszobán
32/35 anonim válasza:
hát páromnak volt egy kedvenc fiú neve, a húga kisfiát így hívják. Aztán választott másik fiú nevet, természetesen a sógornőm kisebbik fiának ez a neve. én nem akarok rosszindulatú lenni, de szerintem ez bunkóság...
33/35 anonim válasza:
A szüleim jóval előbb tudták, hogy milyen nevet szeretnének nekem adni, de az unokatesóm előbb született és "véletlen" ő is ezt a nevet kapta a szüleitől. Igazából nem lett belőle semmi, a szüleim kerestek nekem másik nevet.
34/35 anonim válasza:
Ha tudhatta előre (mármint többször, nem csak így mellékesen megjegyezted, elmondtad neki), akkor baromi nagy szemétség. Ha csak egyszer futólag mondtad el neki, akkor honnan a fenéből emlékezett volna rá (ha az ember néha arra sem emlékszik, hogy mit evett előző nap), vagy ha te személyesen nem mondtad el neki, akkor nem érdemes kiakadni.
35/35 anonim válasza:
Azt veszem észre a válaszokból, hogy aki maga is járt így, az eléggé rossz néven vette, a többi meg nemigen érti, mi ebben a baj.
Én se vettem jó néven, mikor öcsémék ugyanazt a nevet adták a fiuknak, mint mi. (az én fiam született előbb) Először el se akartam hinni, azt hittem, viccel az öcsém, aztán mondta, a felesége ragaszkodott a névhez. Mit mondjak, nem járult hozzá a jó kapcsolatunk elmélyüléséhez...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!