Csak szerintem egy oltári szemétláda az anyám?
ej, nem paraszt(=földműves) ez, ha paraszt lenne, akkor nem itt rinyálna, hanem már gyalog megjárta volna 2* a dokit 3 óra alatt....
viszont pasi max 20-30 perc erejéig áll vele szóba és az idő alatt is tele a szája ;)
Költözz el, amint lehetőséged adódik rá. Sajnos a szüleit nem tudja az ember megválasztani. Ha nem akarod, hogy a szobádban turkáljon, vegyél az ajtódra egy lakatot vagy zárat és akkor nem fog bejárkálni. Én már rég a lehetőségek közt keresgélnék, elmennék más városba szakmát tanulni, egyetemre vagy valahova, csak hogy ne legyek otthon. Ott meg már kicsit könnyebb önállósodni.
Ha beteg vagy és ennyire szarul vagy, akkor hívj mentőt, azok ingyen kijönnek és elvisznek. De én azt sem hiszem el, hogy ennyi idő alatt nem találtál egy olyan szomszédot, vagy embert a faluban aki egy két üveg sörért vagy más apróságért cserébe ne vinne át a szomszéd faluba.
Ezt ne vedd bántásnak, de nem a sült galambot kéne várni, hanem utána járni más lehetőségeknek.
És a munkanélküli miből adjon haza,a segélyből ami seggtörlésre jó.Unakatesóm miután elköltözött akkor is pumpolták,anyuka is mehet dolgozni,a sok háztartásbeli...
Én 17 éves korom óta dolgozok,és nagyon tudom utálni a háztartásbeli anyukákat ,sajnos munkám során látom a legtöbbje mit is csinál egész nap otthon...Vannak olyanok akik melett a kisgyerek megfulladhat mert a tévé a tespedés a fontosabb,meg a dolgozó,életkezdő fiatal gyerekük pumpolása.Szánalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!