Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem egy oltári...

Csak szerintem egy oltári szemétláda az anyám?

Figyelt kérdés
Sosem jöttem ki vele normálisan, de mióta egyre idősebb vagyok azóta csak mérgesedik el mégjobban a kapcsolatunk. A legutolsó húzása az volt, hogy péntek délutántól szinte megállás nélkül görcsöl az alhasam, meg a derekam. Ma hétfő van és már alig vártam, hogy mehessek végre orvoshoz. Csakhogy én egy kicsi sz@r faluba lakok, ahol a háziorvos heti 1 napot rendel (kedden) máskor mindig a szomszéd faluba kell menni hozzá, ahova a buszjárat olyan, hogy kikerülhetetlen szinte, hogy ne kelljen ott üljek 1, 1,5 órát hogy hazajussak. Megkértem anyámat, hogy vigyen át autóval, mert nincs kedvem görcsökkel ott ülni és várni egy órát a buszra... Erre ő: Ő nem visz el, mert a jogosítványa lejárt, és ha megfogják a rendőrök, akkor majd én kifizetem-e a büntetést? Hozzáteszem, hogy a szomszéd falu kb 5 km-erre van tőlünk, és én még rendőröket sose láttam arra. Jó nyilván necces jogsi nélkül vezetni, de itt a hangsúly azon van, hogy az ember talán ennyi kockázatot be kéne vállaljon az egyszem gyerekééért, ha az sz@rul van napok óta, nem? Nevelőapám az elvinne, csak neki dolgoznia kellett. Másrészről, meg anyám azóta engem hord el minden sz@rnak, hogy én mit képzelek, hogy ő engem elvisz majd a dokihoz, mert hogy én itthon nem csinálok semmit, meg nem adok neki pénzt soha (2 hónapja munka nélkül vagyok), pedig amig tudtam mindig adtam, beszálltam a rezsibe, meg plusz is adtam neki, meg a kajajegyet is mindig odaadtam, csak épp soha nem volt semmi elég neki. A környezetünkben mindenki utálja anyámat, csak ezt épp ő nem veszi észre. Mindenkitől megkapom, hogy költözzek már el otthonról, meg csodálkoznak, hogy hogy tudom elviselni anyámat. Évek óta itthon van, a reggeltől estig való számítógépezésen kivül semmit nem csinál, sokszor nem is főz, és nem takarít, hányingerem van, ha ki kell menjek a konyhába és meglátom mi van ott. Hazahozni nem merek senkit, mert meglátják mi van itt,elmenekülnek egyrészt, másrészt meg anyám 2 szóból leégetne, hogy bedumál valami hülyeséget, amit ő okos dolognak képzel. Beszól, hogy én ne fürdödjek meg minden nap, mert sok a vízszámla, a bojlert folyamatosan visszább veszi, hogy alig van melegvíz olyankor az ideg szét tudna robbantani engem. Ja, hát valamit melózni kéne, nem mindig csak tőlem várni a pénzt, meg a nevelőapámtól. Vagy nem kéne 6 kutyát tartania (azokat is bent a házban, meg az ágyban de ez újabb bonyolult és hosszú sztori) és talán több pénz maradna. Arról nem is beszélve, hogy többször rajtakaptam már, hogyha fürdeni megyek, és véletlenül visszamegyek valamiért a szobámba, vagy elmegyek otthonról és szintén valamiért visszafordulok 5 perc múlva, hogy a szobámba kutakodik a cuccaim között, és ha megkérdezem, hogy mégis mit keres ott, akkor össze vissza hazudzik, hogy csak olló kellett neki, vagy zsepi, stb... igen, pont az én szobámból, és mindig a pénztárcám környékén... remélem érthető a célzásom... Sőt, olyan is volt, hogy nevelőapám (vele sincs meg túl jól) elmesélte nekem, hogy mikor nem voltam otthon, kikutatta a cuccaimból a jelszavaimat a netbankomhoz, és megnézte mennyi pénz van a számlámon, mintha bármi köze lenne hozzá. A leggázabb, hogy nem merek szólni egy szót sem, pedig sokszor annak a határán vagyok, hogy egy olyat beleverjek a fejébe, hogy megbolondul, mert mégiscsak az ő házában élek. Legszivesebben itt hagynám a francba, csak hát meló nélkül nemigen van hova ugrálni, de már nem bírom elviselni, néha komolyan azt gondolom, hogy kezelésre szorul, olyan dolgokat művel, mert ez még nem minden... Én reagálom túl, vagy jól látom, és tényleg egy szemét idióta??????
2011. szept. 12. 07:08
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
22
2011. szept. 12. 08:43
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
anyám 34 éve decemberben bringával ment be a 8 km-re lévő kórházba SZÜLNI, mert elfolyt a magzatvize, első gyerek vagyok amúgy....szóval, ha rinyálni tudsz itt, akkor 5 km-re bringázni is...vagy buszozni
2011. szept. 12. 08:47
 23/41 A kérdező kommentje:
háború... 34 éve.... TI HOL ÉLTEK???
2011. szept. 12. 08:51
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
"TI HOL ÉLTEK???" a valóságban és nem a hülye álomvilágodban...5 km-re még el is sétálhatsz...amúgy is, ah annyira rosszul vagy, akkor miért itt b@szod a rezet a GYK-n ahelyett, hogy elindultál volna az orvoshoz
2011. szept. 12. 09:06
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Na igen,a kisasszonyka nem tudja milyen a szülési fájdalom.Nem tudom akkor hogy viseli majd azt,ha ezt a kis görcsöt halálosan éli meg.Minden tiszteletem az anyukádé!Nem elég hogy 8 km-re volt a kórház,de még fájások közepette biciklizett be.Na ez a nem mind1!Úgyhogy kisanyám jobb lesz ha befogod a kis szádat,és felemeled a s*gged és elindulsz a dokihoz.Vagy várj holnapig ha eddig még el sem indultál.De nagyon nem értem miért nem tudod ki hívni az ügyeletet ha ennyire sz*rul vagy mint ahgy azt itt előadod.
2011. szept. 12. 09:19
 26/41 Dilettáns döggomba ***** válasza:
43%
Ha napok óta görcsölsz, én a helyedben nem várnék. Tudom, hogy fáj, de jobban fog fájni, ha esetleg vakbélgyuszkód van, és tényleg begörcsölsz...
2011. szept. 12. 09:28
 27/41 A kérdező kommentje:

nem kell előadni nekem a szülési fájdalmakat, ugyanis vesekővel műtöttek már engem, és méhen kívüli terhességem is volt már, majdnem beledöglöttem... szóval nem kell azt képzelni, hogy hisztis pi.csa vagyok, és nem tudom mi az a fájdalom... különben is mit tudtok ti rólam.... full gáz ez az oldal, itt csak beszólogatni, meg fikázni lehet azt aki ide ír, mi? Ez volt az utolsó, hogy ilyen retardáltaktól kérdezek, akik itt vannak.... menjetek vissza akkor a háború korszakba meg 30-40 évvel ezelőttre, éljetek abban a kis világban ami akkor volt, aztán majd ti jöttök rá, mi a valóság.... :/ lehet hogy bunkó vagyok, de ti meg korlátolt ostobák... ennyi a véleményem :/

aki meg normális válaszokat írt, azoknak köszönöm!

2011. szept. 12. 09:58
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
érdekes, ha annyira fáj, akkor minek vergődsz itt 3 órája, ahelyett, hogy orvoshoz mennél?
2011. szept. 12. 10:00
 29/41 anonim ***** válasza:
79%
A megoldás: állj össze valami csávóval sürgősen ,ha nem vagy egy bányarém, de csak olyannal akinek van lakása és költözz hozzá, aztán anyád felé se nézz többet.
2011. szept. 12. 10:05
 30/41 A kérdező kommentje:
leírtam a kérdésben is, hogy NINCS BUSZJÁRAT RENDESEN, ÉS AZÉRT NEM MENTEM MERT OTT ROHADHATNÉK MÁSFÉL-KÉT ÓRÁT, MIRE HAZA TUDNÉK JÖNNI. Gondolom mennyire nehéz ezt felfogni. De nem baj majd felpattanok a bringára, aztán a dombokon eltekerek :D te meg itt rohadsz szintén 3 órája és azt nézed, mikor mit írok. erről ennyit.
2011. szept. 12. 10:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!