Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt párom nem hagy békén....

Volt párom nem hagy békén. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

2 évig voltunk együtt, az utóbbi időben eléggé eltávolodott tőlem, simán eltelt úgy egy hét hogy nem találkoztunk inkább elment a haverokkal bulizni de minden nap felhívott meg mondta hogy szeret. Nem vágtam/vágom a dolgot. Na mondom jólvan, ennek itt van vége, mondtam neki hogy az életbe többet fel ne hívjon, az ingyen beszélgetést a T-mobilnál meg nyugodtan meg lehet szüntetni. Persze 2 nap múlva felhívott és olyanokat mondott ha már nem vagyunk együtt akkor szexelhetnénk is. Tudom ezzel az volt a célja hogy visszaszerezzen. Mondtam neki hogy szó se lehet róla, menjen szexeljen mással, köztünk mindennek vége. Ennek már lassan két hete, persze 2-3 naponta mindig felhívott, nem akartam felvenni a telefont mert tudtam hogy ezzel jön hogy béküljünk ki. Egyszerüen nem bírja felfogni hogy már nem akarom ezt a kapsolatot. Nem tartja tiszteletben a döntésemet, ezt is mondtam neki, olyan rossz mert szépen átgondolva hoztam meg a döntést úgy hogy még iszonyatosan szeretem és rohadzótul hiányzik. De mikor elhatároztam hogy vége hirtelen egy nagy nyugodt állapot fogott el, olyan jó volt. De ez a nyugodtság már nincs. :( Nagyon nehéz megállnom hogy ne találkozzak vele, próbálom nem felvenni a telefont ha hív de mikor már 5 nem fogadott hívás van, akkor meg aggódom hogy valami baja van és ha hív felveszem. Persze semmi. :/ Ti voltatok már hasonló helyzetben hogy oldottátok meg? Köszi aki végigolvasta.

22/L

2011. szept. 11. 19:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jól tetted,hogy ki adtad az útját.Szexelni bezzeg azt akarna.Tényleg egy önző ember.Jobb ha most megszabadulsz tőle.A kártyát meg küld el postán neki és vegyél egy újat.Sok sikert!Drukkolok neked!
2011. szept. 11. 19:48
 12/13 A kérdező kommentje:
:) Nem hittem hogy ilyen aranyos válaszokat fogok kapni, köszi a biztatást meg a drukkolást! Tudok én igenis nélküle élni, megfogadom a tanácsokat!
2011. szept. 11. 19:54
 13/13 anonim ***** válasza:
:)
2011. szept. 12. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!