Volt párom nem hagy békén. Mit tehetnék?
2 évig voltunk együtt, az utóbbi időben eléggé eltávolodott tőlem, simán eltelt úgy egy hét hogy nem találkoztunk inkább elment a haverokkal bulizni de minden nap felhívott meg mondta hogy szeret. Nem vágtam/vágom a dolgot. Na mondom jólvan, ennek itt van vége, mondtam neki hogy az életbe többet fel ne hívjon, az ingyen beszélgetést a T-mobilnál meg nyugodtan meg lehet szüntetni. Persze 2 nap múlva felhívott és olyanokat mondott ha már nem vagyunk együtt akkor szexelhetnénk is. Tudom ezzel az volt a célja hogy visszaszerezzen. Mondtam neki hogy szó se lehet róla, menjen szexeljen mással, köztünk mindennek vége. Ennek már lassan két hete, persze 2-3 naponta mindig felhívott, nem akartam felvenni a telefont mert tudtam hogy ezzel jön hogy béküljünk ki. Egyszerüen nem bírja felfogni hogy már nem akarom ezt a kapsolatot. Nem tartja tiszteletben a döntésemet, ezt is mondtam neki, olyan rossz mert szépen átgondolva hoztam meg a döntést úgy hogy még iszonyatosan szeretem és rohadzótul hiányzik. De mikor elhatároztam hogy vége hirtelen egy nagy nyugodt állapot fogott el, olyan jó volt. De ez a nyugodtság már nincs. :( Nagyon nehéz megállnom hogy ne találkozzak vele, próbálom nem felvenni a telefont ha hív de mikor már 5 nem fogadott hívás van, akkor meg aggódom hogy valami baja van és ha hív felveszem. Persze semmi. :/ Ti voltatok már hasonló helyzetben hogy oldottátok meg? Köszi aki végigolvasta.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!