Egyedül nekem nincs párom a baráti társaságunkban és nagyon rossz érzés, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A baráti társaságunkban mindenkinek van párja rajtam kívül, mindenhova párosával mennek, így engem sokszor kihagynak az összejövetelekből, ami nagyon rosszul esik. Főleg, hogy figyelembe sem veszik azt hogy rosszul esik nekem. Próbáltak összehozni már egy sráccal, de nem tetszett nekem. Nagyon egyedül érzem magam. Vannak olyan párok akiknél már az esküvő is szóba jött ... nekem meg még párom sincs, olyan elszomorító :/
22/L
2011. szept. 11. 09:32
11/18 anonim válasza:
mindenhol van egy olyan személy, aki bizonyos dolgokban dönt, vagy kérik a véleményét....
12/18 anonim válasza:
Figyeld meg, ha valamelyik szakít, te leszel az első, akit előránt magányában. Remélem addigra meg pont neked lesz egy boldog kapcsolatod. Próbálj meg új barátokra szert tenni, mert az eddigiek nem igazi barátok. Ez egy jó szűrő, ha nekik minden kerek, nem keresnek téged. Kezdj el valami sportot hobbi szinten (valami zenés-táncost), a kedved is egyre jobb lesz, meg új embereket ismersz meg. Vagy iratkozz be valami tanfolyamra, nyiss új emberek felé, meg fogsz lepődni, hogy egyre ritkábban jutnak majd eszedbe a régiek.
13/18 anonim válasza:
A legjobb barátnőmnek sincs párja, mégis mindenhova citáljuk magunkkal, akár hármasban is szoktunk jönni menni, nem játssza a gyertyatartót mert nem kell. Társaságban olyanok vagyunk mint a haverok...
14/18 anonim válasza:
pont a legjobb barátnőmnek nincs párja, majdnem mindenki másnak igen. alapszabály, embert nem hagyunk hátra. mindenhová cipeljük magunkkal, ő is a banda része. segítünk neki párt találni.
ez a társaság hibája, egy jó baráti banda ilyet nem csinál.
ne keseredj el, vesd bele magad az életbe, hajrá.
15/18 anonim válasza:
Keress új társaságot, nem muszáj megszakítanod velük a kapcsolatot, de ez úgy látszik, hogy befulladt, ideje továbblépni. A kiközösítés nagyon fájó tud lenni, de csak azért mert nekik van valakijük, nem jelenti azt, hogy neked is kötelezően kell egy kétlábú táskahordó nyűgnek.
16/18 anonim válasza:
Én mindenképp olyan társaságot keresnék a helyedben, ahol nem attól érzik magukat felsőbbrendűnek a tagok, hogy kapcsolatban vannak. Sok ilyen ember van (főleg nőkre jellemző) hogy attól érzik magukat különbnek. Ezek legtöbbször másról se bírnak beszélni, hogy így a pááárom, úgy a páááárom és lesajnálják azokat, akik egyedülállók.
17/18 anonim válasza:
Ilyenkor csak csendben mosolygok magamban, és egyik fülemen be, másikon ki.
18/18 anonim válasza:
Tudom,hogy már nem aktuális a kérdés,de 16-nak tök igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!