Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Olvastátok Gergely Alexandra...

Olvastátok Gergely Alexandra (Szasz) blogját? Szerintem szörnyen megható. (LINK)

Figyelt kérdés
Aki nem ismerné: [link]
2011. szept. 10. 20:32
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
Most olvastam el... Szegény Szasz... Szörnyű, ha valakinek ilyen fiatalon kell elhagyni a világot. :'( Annyira sajnálom. De most már biztosan jó helyen van, a Mennyben... Ahol nem szenved... Emberfeletti az a küzdelem, amit végigcsinált. :(
2011. szept. 17. 14:34
 42/50 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 09-15 16:14

Szia. Szabellának mi volt a baja? Beteg volt ő is?

2011. szept. 18. 21:10
 43/50 anonim ***** válasza:
Tudtok még ilyen blogokat mint Szaszé és Szabelláé?
2012. júl. 9. 18:00
 44/50 anonim ***** válasza:
Szabella blogját valaki belinkelné?
2012. júl. 10. 01:19
 45/50 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt olvastam rengetegszer elsirrtam magam...természetesen az elsö oldalrol kezdd!

2012. júl. 10. 07:32
 46/50 anonim ***** válasza:
Bocsi ugy értettem hogy az 58.oldalon kezdödik tehát a legutolson
2012. júl. 10. 07:36
 47/50 anonim válasza:

Szabellának agytörzsi agydaganata volt...

2005 december 15.-én derült ki egyik napról a másikra.

2007 január 27.-én győzedelmeskedett a gyilkos kór, fiatal szervezete felett.

És itt van a link Szabella emlék videójához:

http://www.youtube.com/watch?v=mDQeOZWpfVM

2012. júl. 16. 08:58
 48/50 anonim ***** válasza:
DIPG-je volt? Mert az szokott hirtelen kiderülni, és nem műthető, nincs rá hatékony gyógymód. De az fiatalabb gyerekeknél szokott előfordulni.
2012. júl. 16. 10:11
 49/50 anonim válasza:

Én most olvastam végig a blogját nemrég, nagyon megrázott, pedig tudom, hogy már rég történt vele mindez. :( Az szomorít el a legjobban, ha belegondolok, hogy ma milyen lenne, ha nincs vele ez. Biztos, hogy nagyon értékes ember lett volna élete végéig, ahogy volt is. Nagyon okos, gyönyörű lány volt, kitartó, bölcs, optimista és erős. Az ilyen embereknek, mint ő, kéne, hogy hosszú életük legyen. :(

Én 3,5 évvel vagyok fiatalabb nála. Nem tudom, hogy én ezt hogyan viseltem volna az ő helyében, mikor annyi idős voltam, mint ő, valószínűleg végtelenül dühös lettem volna a világra, és sokkal kevésbé tudtam volna pozitívan felfogni bármit is. Ő tényleg egy példakép volt.

2014. aug. 26. 15:36
 50/50 Törpilla1987 válasza:
Talán a Naplós riportban hallottam róla. A szívem szakadt meg... Elolvastam a blogot és most 10 év után hozzájutottam a könyvhöz. Az elmúlt 10 évben is rengetegszer eszembe jutott. Megnéztem az oldalát és ránéztem a családjára, hogy vajon kivel mi történt. Évekkel ezelőtt is napokig bőgtem és nem tudtam szabadulni a gondolattól. A mai napig fel se tudom fogni, miért történt ez vele. Olvasom a könyvben édesanyja sorait és sírok. Belegondolok, hogy milyen lelki fájdalmat kellett átélni neki is. Szasznak pedig a testi és lelki fájdalmak... Mindig azt szoktam mondani, hogy annak a legnehezebb, aki itt marad. De csodálatos lány volt Szandra és elmondhatatlanul sajnálom, hogy ezt a gyönyörű lelket az Isten ilyen hamar magához szólította. :'(
2017. febr. 4. 20:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!