Olvastátok Gergely Alexandra (Szasz) blogját? Szerintem
szörnyen megható. (LINK)
Csak bele-beleolvasgattam, de eléggé szörnyű ez a betegség, ami kialakult ennél a lánynál :( Isten nyugosztalja. Ha lehet ilyet mondani, szerencse, hogy viszonylag hamar elvitte a betegség, nem hosszú évekig szenvedett benne. Bocsánat, ha ezt valaki nem így gondolja, de sztem, ha már egyszer ennek kellett történnie, így volt a legjobb.
Egyébként miért pont a Maldív-szigetekre akarta, hogy elvigyék a hamvait?
2011. szept. 10. 21:27
Én is kb 2 éve olvastam, egy darabig. Sajnos engem is nagyon lehúzott érzelmileg, meg mindenhogy.. Szörnyen éreztem magam, ahogy olvastam, így abbahagytam.
Nagyon szomorú és igazságtalan dolog történt ezzel a kislánnyal, így sokat sírtam a blogon.
Őszintén szólva pont ezért nem szeretem olvasni. Rányomja a bélyegét az egész napomra, sőt, mikor először olvastam, még aludni sem tudtam..
Nagyon sajnálom őt!
Én is még anno a naplós riport után olvastam el, akkor még fiatalabb voltam, mostanában gondoltam rá, hogy pont ugyanannyi idős vagyok, mint ő amikor meghalt. Iszonyú még belegondolni is, hihetetlen nagy lereje volt, neki és a családjának is, hogy a végsőkig kitartottak mellette.
bocsánat, maradt egy plusz l: hihetetlen nagy ereje volt
2011. szept. 10. 21:28
15/50 A kérdező kommentje:
Nekem pont hogy erőt ad, ha lehet így fogalmazni, úgy érzem, nincs semmilyen nagy problémám: egészséges vagyok, nincs semmi nagy betegségem stb. Nincs mi miatt szomorkodnom. Köszönöm a véleményeket!
Én az elejétől olvastam, mikor kezdte, először másik helyen.Aztán az a blogszerver olyan szar lett,h rengetegen átmentünk a blogolra.Az elején nem gondoltam volna,h ez lesz a vége, mikor még csak a bőre hámlott.Rettenetes volt realtime átélni ezeket, várni a bíztató posztokat.Mikor meggyógyult,átfutott az agyamon a balsejtelem,h ez a vihar előtti csend.Aztán jöttek a tüdőáttétek, amit csórikámnak meg sem mondtak.Azt hitte tüdőgyuszí, úgy sajnáltam már mikor a végén az epret próbálta enni a vitaminok miatt.Megdöbbentő,h hiába a kitartás, alternatív gyógymódok, mégis veszített.
2011. szept. 10. 23:19
olvastam....nagyon szomorú a történet..:( könnyezett a szememből.annyira sajnálom..nagyon fiatal volt..igazságtalan .:(
2011. szept. 11. 00:10
Eddig nem hallottam róla, most az este folyamán elolvastam az összes bejegyzést.
Nagyon megrázó, főleg úgy, hogy csak nem egész két hónappal születtem később. Ha visszagondolok, mik voltak abban az időben életem fő problémái...
Egy szónak is száz a vége, férfi létemre megkönnyeztem.
Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem!
2011. szept. 11. 00:19
en akkor kezdtem el olvasni nagyjabol amikor elkezdodott, annyira megdobbentem, hogy egyik nap felmegyek es ott van az a dobbenetes bejegyzes.
2011. szept. 11. 01:44
20/50 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ennyi ember olvasta ezt a történetet, és még egyszer köszönöm a válaszokat. Hát valós időben átélni, szörnyű lehetett. Ezt amúgy honnan tudtad, egyik kedves válaszoló, hogy tüdőáttétei voltak? Mert ő nem írta le, esetleg valahol fenn van a blogján?
Kapcsolódó kérdések: