Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Olvastátok Gergely Alexandra...

Olvastátok Gergely Alexandra (Szasz) blogját? Szerintem szörnyen megható. (LINK)

Figyelt kérdés
Aki nem ismerné: [link]
2011. szept. 10. 20:32
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%
A halála utáni első v.második bejegyzésbe írta a családja, h az nem tüdőgyulladárg volt.Gondolom a szülőknek megmondták még előre, borzalmas lehetett az anyukájának, h tartsa magát és bíztassa.Ráadásul szörnyű haláltusája volt, otthon halt meg nagy fájdalmak közt, én nem tudom hogy bírták ki ép ésszel.Nekem van egy pici fiam, de ha náthás, lázas, már azt is megkönnyezem.Nagyon sajnálom azt a családot.
2011. szept. 11. 15:42
 22/50 anonim ***** válasza:
100%
én is olvastam, nagyon durva, miken kellett átmennie szegény kislánynak. Remélem, már boldog és nem fáj semmi. Nem kívánom senkinek azt a szenvedést, de még a családjának sem.
2011. szept. 12. 16:16
 23/50 anonim ***** válasza:
100%
Én is olvastam már..:( Sokszor elsírtam magam.Főleg az utolsó bejegyzése: "Hihetetlenül félek" És ennyi azthiszem aznap éjjel megis halt.:(
2011. szept. 15. 09:13
 24/50 anonim ***** válasza:
100%
Huhh, most kezdtem el olvasni. Mennyire eltörpülnek a hétköznapi problémák.
2011. szept. 15. 09:19
 25/50 anonim ***** válasza:
100%
Olvastam és sok hasonló blogot olvasok, mert gyermekonkológus szeretnék lenni. És valóban "real time" a legrosszabb, én több, mint fél évig követtem egy kislány blogját amit az édesanyja írt, mikor meghalt, annyira megrázó volt. 6 és fél éves volt.
2011. szept. 15. 09:57
 26/50 anonim ***** válasza:
100%

Tesóm mondta, hogy Szasz blogját olvassa. Én is elkezdtem, de képtelen vagyok sokat olvasni. Maximum egy hónap eseményeit, mert brutálisan megvisel lelkileg.

Lehet, az is közrejátszik, hogy apukám rákos volt és ő is nagyon lefogyott, stb, de nagyon sokkol engem...

2011. szept. 15. 10:09
 27/50 anonim válasza:
100%

Én is olvastam a blogot, és tényleg nagyon megrázó volt, ugyanakkor nagyon sokat segít nekünk a mai napig is átértékelni az életünket.

Édesanyja írt egy könyvet Szasz kérésére. Ha valakit érdekel, olvassa el, mert ott az anyukája szemszögéből lehet végigkövetni az eseményeket.

2011. szept. 15. 10:45
 28/50 anonim ***** válasza:
100%

Nekem másnap mutatták, hogy meghalt. Hát én is telebőgtem egy százas zsepit. Azóta is ha eszembe jut, néha-néha ránézek a blogra, írt-e valamit a családja... :(

Egy csomószor eszembe jut, hogy az utolsó bejegyzésében írta, hogy "Hihetelenül félek"... Szegény kislány.. :(

2011. szept. 15. 13:06
 29/50 anonim ***** válasza:
100%
Most olvastam bele, és borzalmasan sajnálom azt a kislányt, és vele együtt a többi beteg gyermeket is, hogy ezen át kellett mennie. Hasonló témában a Szemem fénye, Nail c. könyv volt nagyon megható, ott egy kisfiú betegségét, halálát írta le az édesanyja. Egy dolog viszont nekem nagyon visszatetsző volt a blogon, nevezetesen az, hogy a halott kislány képét kitették a nyilvánosság elé. Engem a nyitott koporsós temetések is elborzasztanak, de ez, hogy még a netre is feltették, hát nem tudom... Mi volt vajon a szülők szándéka ezzel? Ez segített nekik feldogozni a gyászt? Nem értem...
2011. szept. 15. 14:01
 30/50 anonim ***** válasza:
100%

Olvastam, de már a halála után. Nagyon sajnálom szegény lányt, és nem is értem, hogy bírta, én biztos nem lennék ilyen erős. És igen, amikor írta, hogy "Hihetetlenül félek", most is majdnem elsírom magam, ahogy eszembe jut.

A családját is borzasztóan sajnálom, nagyon nehéz lehetett nekik is.

2011. szept. 15. 15:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!