1/4 anonim válasza:
Szia! Én már olvastam. Egy sort kiemelnék:
"A lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor." - valakinek nem olyan becses, nemrég írta itt valaki, hogy 10 litert öntött ki...
De jó kis iromány, lehet rajta derülni, aztán majd ha oda kerülünk végig gondolni, hogy bejön-e.
2/4 A kérdező kommentje:
10 litert? Az igen, jo sok :) De végülis sokàig fagyasztva se lehet tàrolni és ha nem volt senki aki àtvegye töle, akkor megértem! Bàr hozzàtàplàlàsnàl el lehet hasznàlni, ugy tudom, fözelékekhez! :)
2009. szept. 28. 09:31
3/4 anonim válasza:
Olvastam és nagyon tetszik!
Tők jó, hogy így, kicsit felnagyítva, kicsit elviccelve mutatja be a dolgokat. aztán majd, ha meglesz a baba és előfordulnak ezek a dolgok, akkor mindig eszembe fog jutni a link :)
4/4 anonim válasza:
Ez vicces, már ismertem, de nagyon aranyos :)
(én is sok tejet kiöntöttem, mert mire eljött a hozzátápi ideje, addig lejárt, és nem volt senki, akinek odaadhattam volna - sírtam, miközben öntögettem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!