Ha most 20 évesek lennétek, összeházasodnátok egy 38 éves férfivel? Miért igen, és miért nem?
Lassan egy éve szerelmes vagyok egy nálam 18 évvel idősebb férfiba. Tudom, hogy most sokan kinevetnek, hogy mien kis naiv vagyok, mert egy ilyen férfinek csak "arra" kellenék, de még soha nem éreztem ilyen nagy szerelmet senki iránt. Gondolom azt hiszek rólam, hogy a pénze miatt szeretem, de ezt előre leszögezem, hogy nem. Igaz, hogy ő sem szegény, de a mi családunk sem panaszkodhat. Szóval az anyagi helyzetünk nagyjából egyenlő.
A bökkenő ott van, hogy ő a 20-as éveiben, illetve a 30-as évei elején elég nagy nőcsábász hírében állt, és ezért mindenki azt gondolja, vagy legalábbis sokan, hogy nem tudja megbecsülni a normális nőket, csak szórakozik velük, aztán jól otthagyja őket. Viszont az elmúlt 3-4 évben egy fordulópont jött az életében, aminek következményeképpen nagyon megváltozott, mert belátta, hogy ez az életmód, amit ő folytat nem vezet sehová. Azóta nagyon normálisan él, kiegyensúlyozott, de sajnos nem hiszik el, hogy mostanra tényleg megváltozott, és igaz, hogy elég későn, de felnőtt. Simán el tudnám képzelni őt a férjemnek, sőt a gyerekeim leendő apjának is. A mi esetünkben teljesen igaz, hogy az ellentétek vonzzák egymást, mert én örök életemben egy szorgalmas, szerény, csendes, vallásos lány voltam, és vagyok is, ő pedig tényleg a teljes ellentétem. Mit gondoltok erről? Jól kiegészítenénk egymást? Jó apja lenne a leendő gyermekeimnek, és jó férj is lenne belőle? Ti hogy cselekednétek hasonló szituációban?
Köszönöm szépen a válaszokat, és elnézést kérek az esetleges helyesírási, vagy fogalmazási hibákért!
"ha otthagy 10 év múlva?" -kérdező, ezt mindenki mondhatja - aggódhat ezen bárki..
Szerelmesek vagytok - ennél nagyobb kincs nincs a világon -vigyázzatok rá..
"itt és most" csak az a biztos, csak az VAN,
ami volt, már nincs, ami lesz, még nincs.
NE aggódjunk feleslegesen - nem jó az semmire. A
z életkor kor miatt sem: egy 42 éves nő már nem fiatal, egy 50 éves férfi még nem öreg.
Sok boldogságot kívánok Nektek!
Még szép, hogy hozzámennék! Nehogymár olyan emberek véleményére adjak, akik tőlem kívül állnak és megkeseredettek. Az én életem,azt csinálok , amit akarok. Ha szereted ezt a férfit és megbízol benne, akkor a helyedben már most a felesége lennék:)
Az én szerelmemnek egyetlen kérdésébe kerülne, és máris a felesége lennék :)
Sok boldogságot :)
Én csak akkor mennék hozzá ha nem kell vele sexelni és venne egy házat meg egy kocsit. :D:D
A ház azért kéne mert oda költöznék anyuval meg tesókkal mert nekünk nincs saját. A kocsi egyértelmű.:D
ma 14:29 te, lemaradt valami:
a sexelést meg megoldanád a discók wc-jében. muhahahaha
Tudom, hogy szerelmes vagy és úgyse fogsz hallgatni az itteni válaszokra, de ez a dolog több szempontból is necces. Egyrészt itt van ugye ez a csajozós korszaka. Érdekes módon ezt a „megváltoztam, kinőttem belőle” dumát mindig azok adják le, akik már kezdenek kiöregedni abból, hogy tapadjanak rá a diszkóban a tinik. Hallottad már a mondást, hogy kutyából nem lesz szalonna? Másrészt a korkülönbség. Ha ennyivel fiatalabb a lány, akkor a pasi jó eséllyel azért kezdett ki vele, mert valaki irányíthatót keres, akivel szemben ő lehet az alfa hím. A saját korosztályabeli nőknél ezt nem tudná eljátszani, pláne hogy tapasztalata se nagyon van velük. Te magad írod, hogy „elég gátlásos, és bizalmatlan vagyok”. Mi lesz, ha jobban felnősz és nem leszel az? Valószínűleg össze fog törni a nagy egója és elhagy vagy megcsal (inkább az utóbbi valószínű, kevesebb bátorság kell hozzá).
Szerintem ne kapkodd el a dolgokat, járj vele még pár évig és ha még akkor is kell, akkor gondolj házasságra meg gyerekre, de most még nagyon korai.
15:24-es
Látom a lényeget fogtad meg, de a gyengébbek kedvéért mint pl te :D:D Képzeld nem jönnék össze egy ennyivel idősebb faszival. Túl öreg apám is lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!