Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez még elfogadható...

Szerintetek ez még elfogadható? Vagy perverzió? 21/L

Figyelt kérdés
Apám néha mosolyogva megdicsér ,hogy milyen csini a fenekem ebben a farmerban.
2011. szept. 9. 23:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki hogy megdicsér. Nem sok férfi teszi, majd meglátod. Egyszerűen büszke a csini lányára. Szerintem ez egyáltalán nem perverz. Amúgy meg te ismered őt, hogy ezt tőle hogy kell venni.
2011. szept. 12. 09:49
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondta egyszer egy pszichológus barátom, hogy ilyen esetekben az számít szexuális töltetű megjegyzésnek, amitől kínosan érzed magad. Neked hogy jött ez le? Mert nagyon nem mindegy.Apám engem is megdicsért múltkor, hogy ne féljek a pártalálástól, mert jól nézek ki, de ha arra tett volna megjegyzést, hogy jó a seggem a nadrágban, hülyén éreztem volna magam...
2011. szept. 12. 11:29
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez még nem perverzió.

Szép vagy, és apukád megdicsér.

Örülj neki.

Az enyém nem dicsért meg engem soha. Sajnos.

2011. szept. 12. 11:58
 24/29 anonim ***** válasza:
82%
Én ennyiből nem gondolnám, hogy perverz. Ha más is van, az más tészta. Az én férjem is megjegyzi a 3,5 éves lányunkra, hogy csini, formás fokhagyma popója van és én is megjegyzem. Most akkor perverzek vagyunk? Dehogy!
2011. szept. 12. 12:13
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ebben semmi rossz sincs. A lányom még csak hároméves, de ha most megdicsérheti az apja, hogy milyen kis formás popsija meg combjai vannak, akkor később miért ne? Engem nem dicsérgetett így apukám, pedig sokat lökött volna az önbizalmamon.

Szerintem tisztességes, normális apa-lánya kapcsolatba ennek teljesen bele kell férnie.

2011. szept. 12. 13:38
 26/29 anonim ***** válasza:
45%

már miért lenne az?

de nagy problémáid vannak hallod.

én meg azért koplaltam meg vagdostam régen magamat mert az apám állandóan azt terjeszti mindenkinek hogy milyen kövér vagyok.

162 cm és 47 kg vagyok.

szerintem ez nagyon nem kövér ...

13l

2011. szept. 12. 15:44
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ez sulyos perverzio, hogy egy dicséretre egyszerre azt gondolod, hogy aberrált az apád.
2011. szept. 12. 18:17
 28/29 anonim ***** válasza:
36%

15:44 vagyok

aha most meg lepontoztatok amiért elmondtam a véleményemet :)

hát akkor szopjon le bő nyállal egy tenyészbikát aki lepontozott,ennyi :P

2011. szept. 12. 18:51
 29/29 anonim ***** válasza:
Nos mivel én ismerem az apukámat és tudom hogy ő lenne az utolsó ember akiről ilyet feltételeznék és egy ilyet szólna be biztosan egy percig sem gondolkodnék rajta hogy úristen de perverz. Poénból rászokott csapni a seggemre én meg az övére. Ennyi. XD De ez így megy az egész családban, elég viccesek vagyunk.
2011. szept. 12. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!