Szerintetek ez még elfogadható? Vagy perverzió? 21/L
Figyelt kérdés
Apám néha mosolyogva megdicsér ,hogy milyen csini a fenekem ebben a farmerban.2011. szept. 9. 23:42
11/29 anonim válasza:
ugyan már, csak viccel :)
nekem egyszer azt mondta, hogy nem nőies a járásom, mert úgy megyek, mint egy ló :D
12/29 anonim válasza:
Ha csak ennyi az egész, hogy ennyit mond, és ezt is csak néha, akkor én nem tekinteném annak. Bár az is igaz, hogy az ő helyében pedig sosem tennék ilyen megjegyzést a gyerekemre.
13/29 anonim válasza:
Én nagyon sokszor megyek anyuékkal vásárolni, ahol anyu és apu is egyaránt megnéznek a felpróbált ruhákban, és apu is tett már megjegyzést, hogy "ebben a gatyában nem jó a segged, szerintem ne vedd meg". Ebben nincs semmi. Ha valami jól áll, megdícsér. Ha kipakolom a cicijeimet, akkor arra is tesz megjegyzést, hogy "ejha de el vagyunk eresztve", de ez is csak vicces számomra, sose jutott még eszembe, hogy azért nézi a fenekem vagy a mellem, mert anyu jut rólam eszébe. Az ilyen fajta gondolkodásmód szerintem perverzebb. :D Az apukák csak büszkék a kislányukra, és ráeszmélnek, hogy a kislányból nagylány lett, nem is akármilyen. :) 17/L
14/29 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen hangsúllyal mondja.
Mert én így elképzeltem, hogy kéjesen, perverzen mosolyog és úgy mondja, de lehet, hogy csak viccesen adja elő.
Nekem mondjuk rosszul esne, ha ilyet hallanék apámtól, ez már túl sok lenne, ami nálam belefér. Max. a páromtól bírnám elviselni ezt, de hogy apám férfiként nézzen rám hangot is adva neki... erről nem akarok tudni, hogy mim tetszik még neki.
21/L
15/29 anonim válasza:
Nekem ilyet maximum anyukám mond, apukám csak annyit, hogy csinos vagy. De külön testrészeket nem dicsérget.
16/29 anonim válasza:
Szerintem ebben nincs semmi rossz.
17/29 anonim válasza:
Engem apám sose dícsér meg,ha felöltözöm csinosabban, akkor meg zavartan elfordítja a fejét! az sokkal rosszabb
18/29 anonim válasza:
Ugyan már!
Az én apukám is meg szokott dicsérni, hogy milyen jó a cuccom, mennyire kiemeli az alakomat stb. és nekem ez jólesik!
Te se gondolj semmi rosszra!
Nem kell rögtön félreértelmezni a dolgot.
26/L
19/29 anonim válasza:
Elég szomorú, ha ti ezt perverziónak nevezitek! Ezzel az erővel a kis unoka ölbe ültetése egyenesen pedofília.
20/29 anonim válasza:
Szerintem nincs benne semmi rossz. Én is meg szoktam jegyezni a 18 éves fiamnak, hogy "úgy nézel ki ebben a gatyában mint aki besz...t, az sem látszik, hogy van segged", ha felveszi a trottyos farmert. Viszont tavasszal elkezdett gyúrni, nyáron meg is jegyeztem, hogy egész jó alakja lett, izmosodik a karja, jól állt neki az izompóló. Mégsem vettem soha férfiszámba a fiamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!