Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg lehet bocsátani egy...

Meg lehet bocsátani egy megcsalást, ami visszamenőlegesen derült ki, teljesen más időket járva?

Figyelt kérdés

Konkrétan: hónapokkal ezelőtt keresztül mentünk egy iszonyatos hullámvölgyön, akkor párom rengeteg mindennel kockáztatta a kapcsolatunkat, erős túlzással egy félrelépés nem is rívott volna ki a sorból. Azóta minden egyenesbe jött, hatványozottan bebizonyította, hogy mindennél fontosabb vagyok neki. Nehezen tértem napirendre efölött a két hónap felett, pláne, hogy kihat a jelenünkre is; a családom és a barátaim azóta ferde szemmel néznek rá.

Ellenben most derült ki, hogy ezen időszak elején ő bizony együtt töltött egy éjszakát az exével. Annyira megbénított a hír, hogy rá se mertem kérdezni a részletekre, benne van a pakliban, hogy csak aludtak (csók tudom, hogy volt.) Megmondom őszintén, nem javít a helyzeten, ha a szó technikai értelmében szexuálisan nem csalt meg.

Ti mit tennétek, visszamenőlegesen fel tudnátok dolgozni az egészet, vagy kizárt lenne a megbocsátás?

Hangsúlyozom, őszinte, gondoskodó, minden problémán átsegítő férfivé vált mellettem, olyan, akinek megismertem.

2011. szept. 9. 17:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
JA tényleg tiszta szappanopera :D
2011. szept. 9. 18:32
 22/25 anonim ***** válasza:
Ha józan ésszel gondoloksz, akkor abban biztos lehetsz hogy volt kőztük szex. Nem lehet a jövőbe látni, az biztos hogy életed végéig végig fog kisérteni ez téged, nem fogsz tudni nem gondolni rá. De ha el tudod folytani magadban ezt, ha tényleg olyan jó ember lett, akkor maradjatok együtt. Nekem 5éve mérgezi az agyam hogy a feleségem félre ment, de a mienk egy nagyon speciális eset.35/f
2011. szept. 10. 10:17
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Az én pasim lenne kivágnám mint a macskát vécézni!
2011. szept. 10. 12:34
 24/25 A kérdező kommentje:

No, tegnap este leültem vele egy nagy levegő után megbeszélni a történteket. Tisztáztuk, szex nem volt, de megértette és elfogadta, hogy én en bloc hogy állok az egész időszakhoz, és mért nem vagyok képes túllépni ezen.

Most először elhangzott egy sajnálom is, ami kicsit könnyített a lelkemen, lévén eddig csak magyarázkodás meg összeesküvés elmélet volt terítéken, mindenki hibás volt, csak ő nem... és most már belátja, hogy igazam volt, főleg a kiköltözni nem akarás miatt.

Szóval... majd meglátjuk, egyelőre ez jó alapnak tűnik, hogy napirendre térjek minden felett.

Köszönöm a segítségeteket!:)

2011. szept. 10. 13:35
 25/25 anonim ***** válasza:
hát akkor drukkolok
2011. szept. 10. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!