Meg lehet bocsátani egy megcsalást, ami visszamenőlegesen derült ki, teljesen más időket járva?
Konkrétan: hónapokkal ezelőtt keresztül mentünk egy iszonyatos hullámvölgyön, akkor párom rengeteg mindennel kockáztatta a kapcsolatunkat, erős túlzással egy félrelépés nem is rívott volna ki a sorból. Azóta minden egyenesbe jött, hatványozottan bebizonyította, hogy mindennél fontosabb vagyok neki. Nehezen tértem napirendre efölött a két hónap felett, pláne, hogy kihat a jelenünkre is; a családom és a barátaim azóta ferde szemmel néznek rá.
Ellenben most derült ki, hogy ezen időszak elején ő bizony együtt töltött egy éjszakát az exével. Annyira megbénított a hír, hogy rá se mertem kérdezni a részletekre, benne van a pakliban, hogy csak aludtak (csók tudom, hogy volt.) Megmondom őszintén, nem javít a helyzeten, ha a szó technikai értelmében szexuálisan nem csalt meg.
Ti mit tennétek, visszamenőlegesen fel tudnátok dolgozni az egészet, vagy kizárt lenne a megbocsátás?
Hangsúlyozom, őszinte, gondoskodó, minden problémán átsegítő férfivé vált mellettem, olyan, akinek megismertem.
csalás volt, ha jól érzem a különbséget. :(
úgy ment át a lányhoz, hogy megvédi a kapcsolatunk, és engem, vele szemben, ehhez képest csókkal köszönt, és mellette aludt.
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:05
igazad lehet. Köszönöm:)
Nemnem-nyalizásról szó sincs, az egész hullámvölgyet már megbocsátottam (egyből, nem kérettem magam, csak veszekedések hevében vált mindkettőnk számára nyilvánvalóvá, hogy nem vagyok túl rajta, mikor felhoztam a múlttat érvként)
ez az együtt alvás dolog fél évvel az egész után derült ki. ezt egyelőre nem kellett megbocsátanom.
Tudom, hogy vele fogok maradni, azt is, hogy bízhatok benne, de sajnos azt is, hogy ugyanúgy fel fogom hánytorgatni a múltat, most már ezzel "az apró részlettel" együtt.
És ez a fő gond, szívemből nem tudom megbocsátani.
Barátok közt, mi? :D
igen, most már elvileg napokon belül! Persze csak mert ultimátumot kaptak, lakbért meg nem akaródzik fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!