Tesóm 6 éves, elsős és Hooliganst hallgat, meg Tankcsapdát. Nem lesz ebből baja később?
Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 17:01
11/18 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja, az enyém is hallgatta (mind a kettő) a kicsi meg a 11 évével most a bátyja metál zenéit másolgatja. Szereti a dr. Csontot is, és még sosem álmodott rosszat!
12/18 anonim válasza:
Hát mondjuk az éb 28 hónapos lányom pár hete Soulfly-ra ugrált, meg sikongatott:D Azt hallgasd meg, és rájössz, h kutyafüle a csapda:D
13/18 anonim válasza:
Még jót is tesz neki!!Jobb lenne ha SP-t hallgatna vagy Lagzi Lajcsit?:D
14/18 anonim válasza:
Akkor az öcsémmel (7 éves,de már kb. 2éve ilyesmiket hallgat) jó haverok lennének,Ő is ilyen...Csak nála plusszban befigyel a Linkin Park és Korn,fújja a szövegeket :) Büszke vagyok Rá,tudja mi a jó! :))
15/18 anonim válasza:
Esetleg a hooliganstól!:P
amúgy meg nem lehet baja hamarabb kinövi elvileg
16/18 anonim válasza:
A kicsik mind ilyen "menő" zenét hallgatnak mert ettől nagynak érezhetik magukat... hogy ők már milyen felnőttesek. Amint tényleg nagy és komoly lesz ki alakul a saját zenei ízlése.
Pl én pici koromban utáltam a rózsaszínt mert hogy az milyen babás... utáltam a plüss hátizsákot mert az kislányos, gyerekes én meg már "nagy nő" vagyok. De ahogy felnőttem... már nem bántam a rózsaszín, meg vicces gyerekes dolgokat mivel tisztában voltam a nőiességemmel és tudtam hogy néhány poénos dologtól senki sem fogja ezt kétségbe vonni.
17/18 anonim válasza:
Igen, Aids-es lesz tüdőrákot kap és ki kell venni a fél veséjét!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!