Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Veletek is van ilyen? Mit...

Veletek is van ilyen? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tehát az van,ha egy csaj nekem unszimpatikus,de nem ismerem,és ha megismerem,nekem akkor is az marad.tehát olyan szokott velem lenni,hogy nekem valaki beképzeltnek tűnik,barátnőmnek nem(na,mert a csaj nyalizik nála)akkor rögtön én vagyok az utálatos,de nem tehetek róla,hogy nem birom,egyszerűen valami irritál bennünk!Ilyenkor mit tegyek?
2011. szept. 9. 16:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Nem kell neked mindenkivel jóban lenni, még akkor sem, ha a bnődnek szimpi az illető.
2011. szept. 9. 16:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Én is igy vagyok vele.nem tudom,hogy miért,de ilyen vagyok :(
2011. szept. 9. 16:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok, és ha rákényszerítenének se lennék jóban senkivel aki első találkozástól már unszimpi nekem. Pedig elég gyakran van ilyen, ezeket az embereket próbálom kerülni mert máskülönben bunkó lennék velük.
2011. szept. 9. 17:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!