Hogyan lépjek tovább? Teljesen be fogok kattanni. Aki volt már ilyen helyzetben, kérem segítsen!
A fiam most ugyanebben a cipőben jár. Egy lány csak játszik vele, ő meg úgy gondolja, hogy lelkének másik felét találta meg. Nem lehet meggyőzni, hogy nyilván nem így van. Már nem tudom, hogy segíthetnék rajta, de az öngyilkosság, az kb. napi szinten ismétlődik nála. Rettenetes ezt hallgatni.
Az én esetem régebben durvább volt. Hogy mi volt ami kiábrándított? Hát jól elkalapált, és akkor kinyílt a szemem. Én ezt a férget szerettem? Ha utólag ki lehetne radírozni valamit az életünkből, hát ezt, hogy valaha is ismertem, biztos megtenném.
Valószínű, neked is nagy szeretethiányod van. Azt kéne tudatosítanod, hogy tőle ezt soha nem kapod meg. Tudom, hogy nehéz, de irtsd ki az életedből. Ennél Isten nekünk hidd el, hogy többet szán. Mert méltó vagy rá te is, én is. Mindenki. Idővel csitul a fájdalom. De sajnos a fázisokat nem lehet lerövidíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!