Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lépjek tovább? Teljesen...

Hogyan lépjek tovább? Teljesen be fogok kattanni. Aki volt már ilyen helyzetben, kérem segítsen!

Figyelt kérdés
Halálosan beleszerettem valakibe, de nem jelentek neki semmit. Játszadozik velem, mikor az érdekei úgy diktálják, kihasználja a rajongásomat, de sokkal-sokkal többet tesz olyanokért, akik töredékannyit nem csinálnak meg neki, mint én, és nem is szeretik igazán. Az eszemmel tudom, hogy a szeretet nem olyan dolog, amit elvárni vagy kiprovokálni lehet, nek is szabad akarata van, és muszáj tiszteletben tartanom a döntését, hogy nem akar elfogadni, akkor is, ha nagyon fáj. Viszont szó szerint belehalok... Nincs pillanat, hogy ne gondolnák rá, és már ez megy két éve. Most különösen nehéz, mert úgy alakult, hogy szinte egyáltalán nem fogom látni, még annyit se, mint eddig. Van erre megoldás a napi szintű berúgáson, vagy egyéb önpusztításon kívül? Nagyon el vagyok keseredve...
2011. szept. 8. 20:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
21:26 igen, ha józanul végiggondolja az ember, tényleg ez a konklúzió. Sajnos az emberrel nagyon csúnya játékot tudnak űzni az érzelmei. Nem tudom, hogy írjam le ezt a helyzetet, mintha két különböző ember élne a fejemben, és vitatkoznának. Ésszel tudom, hogy nem éri meg, de akkor is imádnám, ha megölne. Hogyan lehet ettől megszabadulni?
2011. szept. 15. 19:56
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Értem, és nagyon sajnálom, ez pokoli. Szerintem menj el valami önismereti dologra, és erősítsd magad. Számomra az elmúlt napokban kezdett el fontossá válni a tisztelet - magam iránt. Kezdd el dicsérni, szeretni és tisztelni magad. Sok sikert, szívből.
2011. szept. 17. 09:30
 13/15 anonim válasza:
Erősítsd meg magadban azt az érzést, hogy nem kellesz neki. Mond el százszor magadban, hogy "bezzeg másokkal hogy viselkedik". Ha fel tudod magadban azt az érzést erősíteni, ami bánt téged, akkor egy idő után haragudni fogsz rá, vagy akár meg is fogod utálni. Csak a rossz dolgokra gondolj mindig. És, fölösleges is beszélned vele, mert nincs értelme. Szakíts meg minden kapcsolatot vele, Töröld ki mindenhonnan a rá emlékeztető dolgokat.
2011. szept. 17. 13:59
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

A fiam most ugyanebben a cipőben jár. Egy lány csak játszik vele, ő meg úgy gondolja, hogy lelkének másik felét találta meg. Nem lehet meggyőzni, hogy nyilván nem így van. Már nem tudom, hogy segíthetnék rajta, de az öngyilkosság, az kb. napi szinten ismétlődik nála. Rettenetes ezt hallgatni.

Az én esetem régebben durvább volt. Hogy mi volt ami kiábrándított? Hát jól elkalapált, és akkor kinyílt a szemem. Én ezt a férget szerettem? Ha utólag ki lehetne radírozni valamit az életünkből, hát ezt, hogy valaha is ismertem, biztos megtenném.

Valószínű, neked is nagy szeretethiányod van. Azt kéne tudatosítanod, hogy tőle ezt soha nem kapod meg. Tudom, hogy nehéz, de irtsd ki az életedből. Ennél Isten nekünk hidd el, hogy többet szán. Mert méltó vagy rá te is, én is. Mindenki. Idővel csitul a fájdalom. De sajnos a fázisokat nem lehet lerövidíteni!

2011. szept. 17. 14:07
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez a helyzet nálam is szó szerint és ugyanigy két éve. Írj privit ha gondolod és átbeszéljük.
2011. szept. 17. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!